«Χαμός» στην Μπάγερν: Ακυρώθηκε η ανοιχτή προπόνηση

01:00 3/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Η βαριά ήττα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 5-1 για την Μπουντεσλίγκα έφερε τριγμούς στο εσωτερικό της Μπάγερν Μονάχου, με τους ανθρώπους της βαυαρικής ομάδας να ακυρώνουν την ανοιχτή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League, δέχθηκε μια βαριά ήττα από την Αϊντραχτ

Φρανκφούρτης, η οποία προκάλεσε κατήφεια και προβληματισμό στο εσωτερικό του συλλόγου.

Ο Νίκο Κόβατς και οι παράγοντες της γερμανικής ομάδας μετά το στραπάτσο στην έδρα της Αϊντραχτ, αποφάσισαν να ακυρωθεί η ανοικτή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο. Την απόφαση ανακοίνωσε η Μπάγερν μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο μήνυμά της ανέφερε: «Μετά την ήττα από την Φρανκφούρτη, αποφασίστηκε η ομάδα να μην προπονηθεί αύριο μπροστά στο κοινό. Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση των φιλάθλων».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπάγερν δέχθηκε πέντε γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια! Τελευταία φορά που είχε δεχθεί πέντε γκολ στο πρωτάθλημα ήταν το 2009 στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ (5-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα