Ντέρμπι στην Τούμπα, «μάχες» σε ΟΑΚΑ, Λάρισα και Αγρίνιο

09:27 3/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Συνεχίζεται σήμερα η ένατη αγωνιστική της Superleague με τέσσερα παιχνίδια, αλλά τα βλέμματα να είναι στραμμένα κυρίως στην Τούμπα.

Στο ματς που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα στις 20:00. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει τη νίκη για να «πιάσει» τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της

βαθμολογίας. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ένα καλό αποτέλεσμα για να ανεβάσει την ψυχολογία του και να ανέβει από την 11η θέση της βαθμολογίας που βρίσκεται τώρα.

Στο ΟΑΚΑ στις 19:30 η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο, με στόχο τη νίκη για να δείξει ότι ξεπέρασε την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. Οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ με στόχο την τέταρτή τους νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, που θα τους φέρει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στο AEL FC Arena στις 15:00 ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής με την αναμέτρηση ΑΕΛΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους , μετά από εκείνη κόντρα στον Παναθηναϊκό, για να διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία. Για τον ίδιο λόγο θα ψάξουν τη νίκη και οι Κρητικοί, καθώς με νίκη θα παραμείνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στις 17:00 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αγρινιώτες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αστέρας θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που «χτίζει» τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα