Σκάνδαλο στην Τότεναμ: «Ο Βερτόνγκεν κοιμήθηκε με τη γυναίκα του Έρικσεν»!

Τότεναμ: Σαν να μην έφταναν στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League η χθεσινοβραδινήή (1/10) «7άρα» από τη Μπάγερν, ήρθε κι ένα ερωτικό σκάνδαλο να πλήξει τους «πετεινούς». 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Γιαν Βερτόνγκεν κοιμήθηκε με τη σύζυγο του

Κρίστιαν Έρισκεν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου 2-7! (vid)

Συγκεκριμένα η φημολογία άρχισε από αναρτήσεις στο διαδίκτυο (Facebook και Twitter) και στη συνέχεια αναπαράχθηκε από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το πόσο είναι αληθής αυτή η πληροφορία μένει να επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί είτε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές είτε από την εξέλιξη των γεγονότων.

Να αναφέρουμε ότι σύντροφος του  27χρονου Δανού  μεσοεπιθετικού Έρικσεν είναι η γοητευτική Σαμπρίνα Κβιστ Γένσεν και μαζί έχουν ένα αγοράκι, το οποίο γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2018.

Τώρα αν η Σαμπρίνα δεν παρέμεινε κυρία και θέλησε να … βγάλει έβγαλε τα μάτια της με τον 32χρονο Βέλγο αμυντικό της Τότεναμ θα το δούμε.

Θυμίζουμε ότι η αγγλική ομάδα μετά από επτά αγωνιστικές στην Premier League έχει μόλις 11 βαθμούς. Επιπλέον, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League ενώ είχε προηγηθεί στο Καραϊσκάκη με 2-0, τελικά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τους Πειραιώτες με σκορ 2-2.

Χθες ήρθε και αυτό το βαρύτατο 2-7, παρά το γεγονός οτι η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο είχε και πάλι προηγηθεί επί των Βαυαρών (στο 12′ με τον Σον).

Εσείς δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις για το σκάνδαλο 

Christian Eriksen’s wife has reportedly been caught having an affair with his team-mate Jan Vertonghen #COYS pic.twitter.com/wFEBLYyWMJ

— Casual Mind (@CasualMind_) September 30, 2019

Hahaha hahahaha

Vertonghen shagged Eriksens Mrs and Harry Kane went to spark him out. Saying they’ve kept the news in house but someone’s leaked it and the papers are waiting for confirmation to run it pic.twitter.com/Zw9k1bUD9Q

— Charlie & Brown ☭ (@CharIie_Brown) September 28, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Σκάνδαλο στην Τότεναμ: «Ο Βερτόνγκεν κοιμήθηκε με τη γυναίκα του Έρικσεν»! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα