“Έκλεισε” ο σπουδαίος προημιτελικός – VIDEO

Άσλεϊ Μπάρτι και Πέτρα Κβίτοβα συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο China Open του Πεκίνου, “κλειδώνοντας” τον μεταξύ τους σπουδαίο προημιτελικό για την Παρασκευή…

Θα μπορούσε, κάλλιστα, να ήταν ο τελικός της διοργάνωσης. Δυο εκ των κορυφαίων τενιστριών αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στο Πεκίνο, η Άσλεϊ Μπάρτι και η Πέτρα Κβίτοβα, θα τεθούν αντιμέτωπες στην “8αδα”.

Οι δυο τους, πραγματοποίησαν πειστικές εμφανίσεις την Τετάρτη στην φάση των “16” και πήραν σημαντικές προκρίσεις για τα

προημιτελικά.

Αρχικά, η Κβίτοβα έκανε ένα μαγικό παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκε στο παραμικρό, να κάμψει την αντίσταση της φορμαρισμένης Μπελίντα Μπένσιτς. Η Τσέχα χρειάστηκε μιάμιση ώρα αγώνα για να πάρει τη straight sets νίκη με το άνετο 6-3, 6-3.

Η Νο7 τενίστρια του πλανήτη, διάγει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και όσο παίρνει περισσότερα ματς στα πόδια της, γίνεται ολοένα και καλύτερη, μετρώντας μάλιστα, πέντε νίκες στα έξι ματς που έχει δώσει στην Ασία τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

The first @chinaopen quarterfinalist!@petra_Kvitova beats Bencic, 6-3, 6-3!#ChinaOpen pic.twitter.com/ZgAwrP18Fw

WTA (@WTA) 2 Οκτωβρίου 2019


Μόνο εύκολο εμπόδιο δεν θα έχει να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά όμως, αν θέλει να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στα ημιτελικά WTA διοργάνωσης.

Η Κβίτοβα, θα παίξει την Παρασκευή, με το Νο1 του κόσμου, την Άσλεϊ Μπάρτι, σε ένα άκρως εντυπωσιακό matchup.

Η Αυστραλή από την πλευρά της, μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο για να προκριθεί, χάνοντας και σετ από την Κινέζα Σαϊσάι Ζενγκ, αλλά ήταν πειστική στις κρίσιμες στιγμές του ματς και πέρασε στην τελική “8αδα”.

Μετά από δυόμιση ώρες ματς, η Μπάρτι επικράτησε με 6-3, 6-7(5), 6-2 και “έκλεισε” το ραντεβού της με την φορμαρισμένη Πέτρα.

The World No.1 gets it done!@AshBar96 beats Zheng, 6-3, 6-7(5), 6-2 at the @ChinaOpen!#ChinaOpen pic.twitter.com/pjX9vqlcMU

WTA (@WTA) 2 Οκτωβρίου 2019


Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχώρισε η 15η συνεχόμενη νίκη της Μπιάνκα Αντρέσκου, που επιβλήθηκε της Ελίζ Μέρτενς με 6-3, 7-6(5), αλλά και ο αποκλεισμός της Μάντισον Κις από την Τζένιφερ Μπράντι, με 2-6, 6-4, 6-4.

Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη φάση των “16”.

Victory in straight sets! @Bandreescu_ defeats Mertens, 6-3, 7-6(5), to advance to round 3 of @ChinaOpen pic.twitter.com/OHMQMhkITC

WTA (@WTA) 2 Οκτωβρίου 2019


CHINA OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Έκλεισε” ο σπουδαίος προημιτελικός – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα