To Borderlands 3 γιορτάζει τα 10 χρόνια της σειράς

Πέντε εβδομάδες, πέντε διαφορετικά events.

Η σειρά Borderlands γιορτάζει την 10η επέτειο και η Gearbox έχει ετοιμάσει εορταστικά events πέντε εβδομάδων στο Borderlands 3 για την περίσταση. Το event της πρώτης εβδομάδας είναι ήδη live.

Ο πρώτος τίτλος Borderlands κυκλοφόρησε 20 Οκτωβρίου 2009. Από τότε έχουμε δει τρία κύρια παιχνίδια, ένα Pre-Sequel και ένα spinoff της Telltale τα οποία διαδραματίζονται στο σύμπαν του Borderlands. Το Borderlands 3 είναι το νεότερο παιχνίδι

της σειρά και ήδη έχει σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων του franchise. Για τον εορτασμό των 10 χρόνων, η Gearbox ανακοίνωσε πέντε εβδομάδες με special events, που το καθένα θα διαρκεί μία εβδομάδα.

Αυτά τα events περιλαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες εντός παιχνιδιού. Η ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων θα προσφέρει στους παίκτες περισσότερες πιθανότητες να λάβουν κάποιο Legendary loot. Όλα ξεκινούν από την πρώτη εβδομάδα η οποία είναι Bonus Boss Loot, όπου πολλά από τα bosses έχουν αυξημένες πιθανότητες να ρίξουν κάποιο Legendary.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα από τα Legendary Loot Drops των Bosses του Borderlands 3Ο Mouthpiece έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει Gatling GunO KillaVolt έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει BrainstormerO Gigamind έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει NagataH Katagawa Ball έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει RectifierO Katagawa έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει Legendary class mods (για όλους τους Vault Hunters)O Rampager έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει Kill-o’-the-WispO Warden έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει EchoH GenIVIV έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει Creeping DeathΟ Graveward έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει EarwormΟι Pain και Terror έχουν αυξημένη πιθανότητα να ρίξουν Legendary class mods (για όλους τους Vault Hunters)O Troy έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει Nova BernerΗ Tyreen έχει αυξημένη πιθανότητα να ρίξει Bitch

Η Gearbox ανακοίνωσε επίσης τη θεματολογία για τις επερχόμενες εβδομάδες, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα Legendary Loot drops μέχρι να ξεκινήσει το event. Ακολουθεί η θεματολογία για τις πέντε εβδομάδες:

Εβδομάδα 1: Bonus Boss LootΕβδομάδα 2: Rare Spawn HuntΕβδομάδα 3: Show Me the EridiumΕβδομάδα 4: Mayhem on TwitchΕβδομάδα 5: Spooky Surprise

H 10η επέτειο για τη σειρά Borderlands φαίνεται να είναι ένας ακόμα λόγος για να παίξει κάποιος το Borderlands 3 και να μαζέψει μερικά legendaries που ίσως λείπουν από την συλλογή του.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceΟ λόγος που ο Troy Baker δεν θα πρωταγωνιστεί στο Borderlands 3H 2K χτυπάει λαβράκι με τις αστραπιαίες πωλήσεις του Borderlands 3To Borderlands 3 έχει ενα "Destiny Loot Cave Glitch"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα