Horror Gaming: Παιχνίδια, challenges και καλεσμένοι καταλαμβάνουν το Allou! Fun Park

Όσοι τρομάζουν εύκολα, να το ξανασκεφτούν! Οι υπόλοιποι περάστε!

Τα Σαββατοκύριακα από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου, zombies, σκελετοί, τρομακτικά πλάσματα και φανταστικοί χαρακτήρες ζωντανεύουν στο Allou! και φυσικά τα videogames δεν θα μπορούσαν να λείπει από την παρέα.

Στις 12 & 13 Οκτωβρίου από τις 17.30 έως τις 22.00, το IGN Greece φέρνει αγαπημένους τίτλους τρόμου στο Allou! Fun Park για να παίξετε όλοι εντελώς

δωρεάν. Πάρτε μέρος σε challenges με μέλη της ομάδας και καλεσμένους, κερδίστε δώρα, βγάλτε φωτογραφίες με τρομαχτικούς cosplayers - οι Bullet Witch Cosplay και Eve Estenzia θα βρίσκονται παρέα μας - και γνωρίστε από κοντά τους Youtubers, Kakos Xamos (Σάββατο 20:00) και Tukutube (Κυριακή 20:00).

Τις ίδιες μέρες θα πραγματοποιηθεί και ένα special cosplay parade με αγαπημένους χαρακτήρες από ταινίες και βιβλία και μην ξεχνάτε ότι όλο τον μήνα το Allou! Fun Park θα γιορτάζει το Halloween με διάφορες δραστηριότητες για τους θαρραλέους.

Η είσοδος στο Allou! Fun Park είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 23:00Σαββατοκύριακο & Αργίες: 10.00 – 23.30

IGN GreeceHalloween Event: Σημεία και Τέρατα στο Allou! Fun ParkΑπεβίωσε ο Λαυρέντης ΜαχαιρίτσαςΈφυγε από την ζωή ο ηθοποιός του Blade Runner, Rutger Hauer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα