Σασμός επόμενα επεισόδια: Το αίμα του Νικηφόρου θα πληρωθεί με αίμα – Το τέλος όλων τώρα αρχίζει

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έναν από τους πιο σοκαριστικούς θανάτους θα δούμε στη σειρά του Alpha στα προσεχή επεισόδια καθώς ο Αντρέας έχει ξεσηκώσει του Βρουλάκηδες και αυτοί παίρνουν τη ζωή του Νικηφόρου.

Αυτή η δολοφονία θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής στη σειρά. Ο Σασμός δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί μετά από αυτό καθώς ο Νικηφόρος ήταν ο αγαπημένος και νεαρότερος Σταματάκης. Βασιλική και Μαθιός διψάνε για εκδίκηση καθώς έχασαν τον γιο τους ενώ ακόμη και ο Αστέρης δε μπορεί να μείνει

άπραγος μετά από αυτό.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο θάνατος του Νικηφόρου τους σοκάρει όλους

Η αποκάλυψη για το θάνατο του Νικηφόρου σκάει σα βόμβα στη Θοδώρα, η οποία σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκρύψει την αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη.

Ο Αστέρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την πρόθεσή του να φύγει με την Αργυρώ στην Αυστραλία. Εκείνη, τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή, διαμηνύει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονιού της θα πληρωθεί με αίμα.

Το μίσος κυριεύει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού της. Φωνάζει τον Μαθιό και του ζητά κάτι, για το οποίο δεν πιστεύει στ’ αυτιά του. Παράλληλα, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με το Δημητρό και το Νικολή. Τα σχέδιά της, είναι σκοτεινά και δε θα έχουν καλή κατάληξη.

Δείτε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Θεοφανώ και Μάρκος σε μια συζήτηση που θα αλλάξει όσα ξέραμε

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος τρέμει μήπως ο γιός του πάσχει απο την ψυχική ασθένεια της Νότας!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα