Άρης: Έβαλε στο κάδρο τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δύσκολη και αγχωτική η νίκη που πήρε ο Άρης το περασμένο Σάββατο με τον Πανσερραϊκό, όμως, οι “κίτρινοι” ήδη την έχουν ξεχάσει. Το ενδιαφέρον τους στράφηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση (29/10), που είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Από σήμερα (23/10) βγήκαν από το κάδρο τα “λιοντάρια” και μπήκε η ηπειρωτική ομάδα. Στην

αναμέτρηση αυτή, ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θέλουν να φτάσουν σε δεύτερη σερί νίκη, ώστε να ανέβει κι άλλο η ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα, πιάνοντας για τα καλά ρυθμό εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Από τη σημερινή προπόνηση, που έγινε το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, απουσίαζαν οι γνωστοί τραυματίες. Δηλαδή, οι Ρουπ, Βέλεθ, Γκαρθία, Δεληζήσης, Σαβέριο και Ζαν Ζουλς. Οι δύο τελευταίοι ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, όμως, είναι μάλλον βέβαιο ότι δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση με τους “μπλε” την Κυριακή που έρχεται.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, κάνοντας ενεργητική αποθεραπεία το πρώτο και ασκήσεις ενεργοποίησης, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής το δεύτερο. Αύριο, Τρίτη 24/10, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Keywords
Τυχαία Θέματα