Ολυμπιακός: Στην αποστολή οι Καμαρά, Λάζαρος, Ποντένσε!

Οι Μαντί Καμαρά, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ντανιέλ Ποντένσε, βρίσκονται στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση Πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη.

Το πρωί του Σαββάτου (8/12), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Ρέντη για το παιχνίδι της Κυριακής (9/12, 15:30) κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Το απόγευμα, οι Πειραιώτες αναχωρούν αεροπορικώς για την ακριτική πόλη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους Γιάγια Τουρέ και Κώστα Τσιμίκα, όπως και τους τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Γιασίν Μεριά.

Οι τρεις παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών βρίσκονται στην αποστολή, δείγμα της κρισιμότητας του ματς στην «Ξάνθη Arena». Οι Μαντί Καμαρά, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ντανιέλ Ποντένσε τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Οι Καμαρά και Ποντένσε προπονήθηκαν κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα, ενώ ο Λάζαρος κινήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ωστόσο, ο Έλληνας εξτρέμ αναμένεται να βρίσκεται τουλάχιστον στη 18άδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος. Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός για μία ακόμα φορά οι Ανδρούτσος, Γιάννης Μασούρας, Νικολάου, Πάρντο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αποστολή στα social media:

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Ξάνθη. / The squad players selected ahead of the match against Xanthi FC. #olympiacos #slgr #XANOLY #squadlist #legend

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Το μήνυμα των «ερυθρόλευκων» στα social media για την πρωινή προπόνηση:

Καθόλου χρόνος για ξεκούραση στο Ρέντη: Μας περιμένει η Ξάνθη αύριο! / No time for resting at Rentis: Xanthi FC is awaiting for us tomorrow!#olympiacos #slgr #xantoly #training

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

The post Ολυμπιακός: Στην αποστολή οι Καμαρά, Λάζαρος, Ποντένσε! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα