Ολυμπιακός: Παίρνει… προαγωγή ο Πιέρος Σωτηρίου

Ένας από τους επιθετικούς που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό εδώ και δύο περίπου χρόνια, είναι ο Πιέρος Σωτηρίου, που αρέσει αρκετά.

Έτσι και τώρα όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», ο Κύπριος επιθετικός είναι μέσα στις 4-5 επιλογές που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι», ώστε να λύσουν το πρόβλημα που έχουν στο γκολ.

Πρόκειται φυσικά για μία αξιόλογη περίπτωση, με 22 γκολ

και 7 ασίστ σε 71 ματς που έχει αγωνιστεί με την Κοπεγχάγη, ωστόσο δεν είναι εύκολη η περίπτωση του.

Ο ατζέντης του παίκτη, Φρανκ Σράιερ στοχεύει σε τελείως διαφορετικά πράγματα. Ο 25χρονος διεθνής Κύπριος ετοιμάζεται για το επόμενο μεταγραφικό του βήμα. Και μάλιστα τον Ιανουάριο μια και δύο γαλλικές ομάδες (Ρεν και Στρασβούργο) τον έχουν «κλειδώσει» ως Νο1 επιλογή τους.

Το κόστος της επικείμενης μεταγραφής μπορεί να φθάσει και τα 4 εκατ. ευρώ, ποσό σχεδόν διπλάσιο από εκείνο που ξόδεψε η Κοπεγχάγη πριν 1,5 χρόνο για την απόκτησή του από τον πρωταθλητή Κύπρου.

Ο συμπαίκτης του Κάρλος Ζέκα στην ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν φέτος μπορεί να είναι εν δυνάμει βασικός μα τα πρωτεία στο σκοράρισμα έχει ένας πρώην γνώριμος στην Ελλάδα και δη στον Παναθηναϊκό, ο Ντάμε Εντόι (18 ματς/11 γκολ στο πρωτάθλημα).

Η Κοπεγχάγη μόνο το περασμένο καλοκαίρι πούλησε δύο σέντερ φορ: τον Σανταντέρ με 6 μύρια στην Μπολόνια και τον Πάβλοβιτς με 1,5 μύριο στην Ραπίντ Βιέννης την ίδια στιγμή που το καλοκαίρι του 2017 είχε «σκοτώσει» τον Κορνέλιους με 7 εκατ. ευρώ στην Αταλάντα. Κοινώς, σε 1,5 χρόνο αν ολοκληρωθεί το deal του Σωτηρίου θα ΄χει εισπράξει σχεδόν 20 μύρια από 4 επιθετικούς.

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Φερέιρα, Μοντέρο

Ολυμπιακός: Αρέσει ο Ντουρμισάι

The post Ολυμπιακός: Παίρνει… προαγωγή ο Πιέρος Σωτηρίου appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα