Καλούν τον κόσμο σε... βοήθεια

Οι παίκτες του Άρη θέλουν τον κόσμο της ομάδας δίπλα τους σήμερα (8/12) στο Αλεξάνδρειο, στη δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Ξέρουν ότι η προσπάθειά τους θα είναι επίπονη, καθώς ο αντίπαλος είναι δυνατός, οπότε προστρέχουν στη βοήθεια των οπαδών, ώστε να πάρουν ώθηση και να φτάσουν στη νίκη.

Ο Βασίλης Χρηστίδης, για παράδειγμα, έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο στην
επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Η παρουσία του κόσμου μας δίνει ώθηση

Καλησπέρα φίλοι μου.

Προερχόμαστε από τη διακοπή του πρωταθλήματος καιέχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην έδρα μας. Είναι μιαομάδα αρκετά ποιοτική, με πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της και πρινδιακοπεί η Basket League βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση,καθώς ήταν αήττητη για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι ηαυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε στο διάστημα της διακοπής ναδουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται, αν και είχαμε για μια βδομάδα τηναπουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Στόχος μας σε αυτόν τον αγώνα είναι να παρουσιάσουμε ένα βελτιωμένοπρόσωπο, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή, να επιβάλλουμε τορυθμό μας και να κατακτήσουμε τη νίκη. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμουμας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση και μας βοηθά ναέχουμε καλύτερη απόδοση".
Ο Μάικαλ Κάιζερ χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περάσει το δικό του μήνυμα στους φίλους του Άρη. Η σχετική ανάρτηση που έκανε ο Αμερικάνος παίκτης των "κίτρινων" αναφέρει: "Σας χρειαζόμαστε όλους. Φωνάξτε δυνατά και υποστηρίξτε μας. Σας χρειαζόμαστε απέναντι στην ΑΕΚ. Αν μπορέσετε να τα καταφέρετε (σ.σ. να είστε δίπλα μας), θα είναι σπουδαίο. Αν όχι, τότε σας χρειαζόμαστε εκεί με την καρδιά και το πνεύμα σας. Είμαστε ένα!"
Keywords
Τυχαία Θέματα