Τρίκαλα: Το μάζεψαν, αλλά…

Κινήσεις που συρρικνώνουν τα Τρίκαλα, από ανθρώπους που κατέχουν διοικητικά πόστα. Με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη να αποτελεί πλέον παρελθόν με υπογραφές και τον Ηλία Αϊβάζογλου να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Η… φαρσοκωμωδία με το πήγαινε – έλα του Θωμά Γράφα έπληξε με το καλημέρα τη νέα διοίκηση που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για σοβαρό επιχειρηματία, αλλά χωρίς γνώσεις στο ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι του

περιβάλλοντος παλιάς και νέας διοίκησης και δεν είναι πολλοί εκείνοι που υπήρχαν και με τις δύο διοικήσεις, έπληξαν το κύρος της νέας τάξης πραγμάτων με μια… άκυρη ανακοίνωση.

Είναι κοινό μυστικό ότι τόσο στο παρελθόν, ο Ανδρέας Μπέκιος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, έμμισθος στην ΠΑΕ, όσο και… μέχρι χθες δεν ήθελε, σύμφωνα με πηγές, τον Θωμά Γράφα στον πάγκο του ΑΟΤ.

Ο ίδιος εισηγήθηκε άλλωστε την απομάκρυνση του το καλοκαίρι, ενώ και μετά την αλλαγή σκυτάλης ήθελε να απομακρυνθεί ο 48χρονος τεχνικός.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε, είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση Γράφα, ο οποίος τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο ιδιοκτήτη και ενώ ήταν καθ’ οδόν για την Αθήνα,επέστρεψε στα Τρίκαλα.

Αϊβάζογλου και Γράφας μετά από νέα επαφή που είχαν χθες, συμφωνήθηκε να παραμείνει στον πάγκο του ΑΟΤ ο 48χρονος προπονητής ενώ αναμένεται, όπως του προτάθηκε, να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Να σημειωθεί ότι ο νέος διοικητικός ηγέτης –άσχετα αν διέψευσε την παραίτηση Γράφα – έχει προβληματιστεί έντονα από την στάση κάποιων συνεργατών και είναι πολύ πιθανό να προβεί σε απολύσεις. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω βγάλει ήδη την πρώτη κίτρινη κάρτα».

Τρίκαλα: Θρίλερ με Γράφα!

The post Τρίκαλα: Το μάζεψαν, αλλά… appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα