«Σύννεφα» στη σχέση Εμπίντ – Φιλαδέλφεια

Φαίνεται πως ακόμη και άθελά του, ο Τζίμι Μπάλτερ συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στους συμπαίκτες του, καθώς ο Τζοέλ Εμπίντ τα έχει… πάρει με τον προπονητή του.

Συγκεκριμένα, από την ημέρα που ο Μπάτλερ πήγε στην Φιλαδέλφεια, ο Εμπίντ έχει πολύ άσχημα ποσοστά και δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που κυριαρχούσε στην ρακέτα ως τώρα. Μάλιστα έκατσε να ξεκουραστεί κόντρα στο Ντιτρόιτ, αλλά έκανε δηλώσεις, όπου ουσιαστικά πέταξε «καρφιά» στον προπονητή του, γιατί θεωρεί πως του μειώνει τον ρόλο του στην ομάδα,

από την ημέρα που έφτασε σε αυτήν ο Μπάτλερ.

«Δεν είμαι ο εαυτός μου τελευταία. Κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμαι, ο οποίος είναι να ανοίγω χώρους στους συμπαίκτες μου. Γι’ αυτό και σουτάρω με τραγικά ποσοστά. με ξεκινά από την περίμετρο στις επιθέσεις και αυτό με έχει τσαντίσει!», είπε αρχικά ο Εμπίντ και συνέχισε:

«Το σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά δεν παίζω καλά. Πρέπει να ανοίγω χώρους στους συμπαίκτες μου, αλλά το κάνω συνεχώς με τον τρόπο που παίζουμε πλέον. Περνάω περισσότερη ώρα στην περίμετρο».

Γι’ αυτό ρωτήθηκε και ο προπονητής, Μπρεντ Μπράουν, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση, διαφωνώντας πάντως με τον παίκτη του.

«Δεν θέλω να σταθώ σε αυτά που είπε. Αλλά νομίζω ότι γενικά όλοι πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά για να δημιουργήσουμε χώρους στον Τζοέλ να επιτεθεί», ανέφερε.

Εκπληκτικοί Νετς επικράτησαν των Ράπτορς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vid)

The post «Σύννεφα» στη σχέση Εμπίντ – Φιλαδέλφεια appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα