Ολυμπιακός: Η κατάρα Καρβαλιάλ που έπεσε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – Τι συμβαίνει

Ολυμπιακός: Η… κατάρα Καρβαλιάλ ή να το πούμε διαφορετικά το… άστρο του που έπεσε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πήρε την θέση στην άκρη του πάγκου των ερυθρόλευκων του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και μετά (2-4) δεν κατάφερε να παρουσιάσει την καλυτερη δυνατή εικόνα της ομάδας, σε μία χρονιά ορόσημο για τους ερυθρόλευκους.

Ο 58χρονος Πορτογάλος ήρθε

για να… βάλει τα πράγματα στην θέση τους και κατάφερε η αλήθεια είναι να πάρει δύο σημαντικές νίκες με τον Ολυμπιακό. Το 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα, που οδήγησε τον Ολυμπιακό στους 32 τους Conference League και το 0-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, που οδηγησε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με τριπλή ισοπαλία (με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό) και μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον πρώτο ΠΑΟΚ.

Για να μπορέσει ένας προπονητής να ξάνει την διαφορά, όσο καλός και να είναι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, χρειάζεται αυτό που στο ποδόσφαιρο λέγεται… άστρο.

Εδώ και πάνω από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός δεν είχε προπονητή με… άστρο.

Ολυμπιακός: Η κατάρα Καρβαλιάλ που έπεσε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – Τι συμβαίνει

Τώρα, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ φαίνεται πως γυρίζει σιγά – σιγά το άστρο στους ερυθρόλευκους, με την τύχη να τους χαμογελά. Τα προηγούμενα χρόνια ότι ήταν να πάει στραβά για τους ερυθρόλευκους θα πήγαινε και ότι ήταν να πάει καλά για τους αντιπάλους του θα… πήγαινε. Σαν μία κοσμική δύναμη να καθοδηγούσε τα πράγματα προς την αντίθετη κατεύθυνση από εκεί που ήθελαν οι ερυθρόλευκοι.

Με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του ο Ολυμπιακός έχει επιτύχει έως σήμερα το απόλυτο στις νίκες του (2-2) και κανένας από τους αντιπάλους του (ΑΕΚ – Παναθηναϊκός) να μην έχει επιτύχει νίκη.

Η ΑΕΚ έχει χάσει από Άγιαξ και έχει φέρει ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στα αντίστοιχα δύο παιχνίδια που έχουν το απόλυτο οι ερυθρόλευκοι ενώ ο Παναθηναϊκός έχει χάσει από Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητο.

Αποκλεισμός για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ από τη συνέχεια της Ευρώπης και το Conference League, μία ήττα για τον καθένα στην Ελλάδα που έδωσαν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να τους πιάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το απόλυτο των νικών (δύο) έχει την περίοδο παρουσίας του Κάρλος Καρβαλιάλ στην Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ενεργοποιήθηκε η συνεργασία που αλλάζει επίπεδο τις ομάδες του προέδρου του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Έπνιξαν τον Χόβαν

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα