Απίστευτο κάρφωμα από Φαλ! Θύμισε Αντετοκούνμπο – Πρώτοι πόντοι για Πετρούσεφ

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στον αγώνα Μπολόνια – Ολυμπιακός ο Μουστάφα Φαλ ο οποίος στο ημίχρονο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 8 πόντους (3/3 διπ. 2/2 βολές, 3 ασίστ, 1 μπλοκ).

Ο ύψους 2,18 μέτρων Γάλλος έδειξε την τεράστια ποιότητά του και ήταν καθοριστικός για την κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο δεκάλεπτο. Πέρα από την ουσιαστική του παρουσία στην επίθεση «σκέπασε» τα καλάθια στην άμυνα με τη Μπολόνια να

δυσκολεύεται να σκοράρει εντός πεδιάς και να μένει στους μόλις 28 πόντους στο ημίχρονο.

Μάλιστα στο πρώτο δεκάλεπτο χάρισε ένα από τα Highlights της αγωνιστικής με ένα κάρφωμα που πιο πολύ θύμισε… Γιάννη Αντετοκούνμπο παρά τα όσα μας έχει συνηθίσει ο Γάλλος.

Ο Μουστάφα Φαλ πήρε τη μπάλα στο τρίποντο, την έβαλε στο παρκέ και με 2 ντρίμπλες «πέταξε» στο καλάθι των Ιταλών ξεσηκώνοντας τον πάγκο της ομάδας του.

Moustapha Fall drives and detonates the dunk @Olympiacos_BC #FlightTime I @TurkishAirlines pic.twitter.com/CQWL2cbuPb

Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 19, 2023

Στο δεύτερο δεκάλεπτο είδαμε και τον Φίλιπ Πετρούσεφ να έχει για πρώτη φορά θετική επίδραση στην ομάδα του. Ο Σέρβος νεοαποκτηθής, μετά τους 0 πόντους κόντρα στη Βαλένθια, πέτυχε 4 πόντους (2/3 δίποντα), κατέβασε 4 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ ενώ έριξε και μία φοβερή τάπα σε μόλις 7 αγωνιστικά λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα