Ολυμπιακός: Αυτούς στέλνει στην έξοδο ο Κεμζούρα

Ολυμπιακός: Ο Κεστούτις Κεμζούρα πήρε το χρίσμα από τη διοίκηση και σχεδόν αμέσως δείχνει να έβγαλε τη μαύρη λίστα του.

Φέρεται να πήρε τις οριστικές του αποφάσεις για τις αλλαγές στο ρόστερ και να έχει καταλήξει στους δυο παίκτες που θα πάνε στην έξοδο.

Ο Λιθουανός προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει αποφασισμένος να… στείλει σπίτια τους, τους Ουέιντ Μπάλντγουιν και Ογκουστίν Ρούμπιτ.

Οι δυο παίκτες ήρθαν μετά βαΐων και κλάδων στην ομάδα το καλοκαίρι

μετά από εισηγήσεις του Ντέιβιντ Μπλατ.

Αμφότεροι είχαν αποτελέσει δυο από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του Αμερικανοϊσραηλινού κόουτς και μάλιστα ο τέως προπονητής των «ερυθρολεύκων» τους έδωσε και πολύ σημαντικούς ρόλους στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ολυμπιακός – Χωρίς Κόνιαρη η προπόνηση

Ο πιο μεγάλος δόθηκε στον Μπάλντγουιν, ο οποίος προοριζόταν για βασικός «άσος» του Ολυμπιακού, ενώ ο Ρούμπιτ «χρεώθηκε» τον ρόλο του «μπακ απ» του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο «5».

Ο πρώτος δεν έδειξε τίποτα με αποτέλεσμα ο Σπανούλης να τρέχει και να μην φτάνει και φυσικά να κινδυνεύει να… σκάσει για να καλύψει το κενό στην θέση του «στρατηγού» της ομάδας.

Ο Μπάλντγουιν έχει μεν πολύ καλές συστάσεις, αλλά στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να περιμένουν αιώνια το πότε θα πάρει μπροστά.

Από την άλλη, Ρούμπιτ δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι τώρα και φυσικά απέδειξε ότι δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε «5άρι» (είναι «4άρι»).

Ο Κεμζούρα έτσι είναι αποφασισμένος να διορθώσει την… μουτζούρα που έγινε στον σχεδιασμό και να φέρει στην ομάδα έναν νέο βασικό πόιντ γκαρντ και ένα νέο δεύτερο «5άρι».

Η απόφαση δείχνει να έχει παρθεί. Βέβαια αν οι δυο παίκτες κάνουν μυθικές εμφανίσεις στο ματς της Παρασκευής (25/10, 22:00) με την Μπασκόνια στην Βιτόρια, ίσως κερδίσουν πόντους.

Δύσκολα όμως, θα κερδίσουν την μάχη της παραμονής στο ρόστερ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Αυτούς στέλνει στην έξοδο ο Κεμζούρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα