Ο Μαρτίνς έχει φτιάξει έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ολυμπιακό!

Μένει η πίκρα πως σε αυτό το ματς ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει κάτι. Είναι όμως αλήθεια αυτό; Δεν πήρε βαθμολογικά τίποτα, παρότι δικαιούταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Όμως ο Ολυμπιακός απέδειξε τόσα πολλά απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν που την προηγούμενη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ διέσυρε με 7-2 στο Λονδίνο την Τότεναμ.

Απέδειξε πρωτίστως πόσο καλή δουλειά γίνεται με τον Πέδρο Μαρτίνς

στον πάγκο του. Ποιος οπαδός του Ολυμπιακού δεν «φουσκώνει» από περηφάνια με την εικόνα της αγαπημένης του ομάδας απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν;

Ο Πέδρο Μαρτίνς που επαναλαμβάνει συνεχώς πως η ομάδα του αγωνίζεται πάντα για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και φροντίζει να το αποδεικνύει και στην πράξη. Ο Ολυμπιακός δεν πήγε να κλέψει το ματς από την Μπάγερν. Ο Ολυμπιακός δεν πήγε να παίξει αντι-ποδόσφαιρο για να μπορέσει να πάρει κάτι από τους Βαυαρούς.

Ο Ολυμπιακός ακολούθησε για άλλη μια φορά την φιλοσοφία του. «Καταδικασμένος» να παλεύει για τη νίκη ακόμη και απέναντι σε μεγαθήρια.

Και μπήκε στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη και έπαιξε ΜΠΑΛΑΡΑ! Με εξαιρετικό διάβασμα από τον Μαρτίνς, με σωστή τακτική, με τον killer Ελ Αραμπί να κάνει την μια επαφή γκολ!

Με την ομάδα να αντιδρά ήρεμα στην ισοφάριση του Λεβαντόφσκι και να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο «τρελαμένη» για επίθεση! Και να το κάνει λες και είναι 1-1 με την… Λαμία!

Και να είναι καλύτερος, να πιέζει, να ψάχνει 2-1 αλλά από μια κακή στιγμή να έρχεται το 1-2 και πάλι από τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό της Ευρώπης. Της Μπάγερν των 900 εκατομμυρίων ευρώ!

Το 1-3 και η γκολάρα του Τολισό δεν «τελείωσε» τους ερυθρόλευκους με τον Μαρτίνς να μην καταθέτει τα όπλα του με τις αλλαγές Λοβέρα, Γκερέρο. Η τύχη βοήθησε στο 2-3 με τον Γκιγιέρμε όμως ο Ολυμπιακός ανάγκασε τους Γερμανούς να ξεφυσούν βλέποντας το χρονόμετρο!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έφτασε στο 3-3 όμως έστειλε το μήνυμα παντού! Κυρίως στον κόσμο του, σε όλους όσους αγαπούν τον δαφνοστεφανωμένο, πως ο Μαρτίνς φτιάχνει έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ολυμπιακό! Έναν Ολυμπιακό που ο Βαγγέλης Μαρινάκης που προσφέρει τα πάντα ονειρεύεται να ξαναφέρει στην κορυφή της Ελλάδας κόντρα σε όλους και να «εκτινάξει» στην Ευρώπη.

Βαθμολογικά ο Ολυμπιακός θέλει την άλλη αγωνιστική η Τότεναμ να νικήσει στο Βελιγράδι και ο ίδιος να παλέψει για το καλύτερο στο Μόναχο. Στο Βελιγράδι έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός για να είναι άνετος για την 3η θέση, όμως νομίζω πως πιο πιθανό είναι να πάρουν οι ερυθρόλευκοι πόντο μέχρι να έρθει ο Ερυθρός Αστέρας στο Καραισκάκη παρά οι Σέρβοι.

Εν κατακλείδι, το βράδυ με την Μπάγερν ήταν όντως μεγάλο και θρυλικό για τον Ολυμπιακό. Γιατί στην ιστορία δεν μένουν μόνο οι νίκες, οι ανατροπές και οι μεγάλες ισοπαλίες. Μένουν ακόμη και βράδια όπως αυτό, με ήττα μεν αλλά με την περηφάνια για την ομαδάρα με τα ερυθρόλευκα να… ξεχειλίζει!

Η χρονιά είναι μεγάλη. Τώρα έρχεται η ΑΕΚ και η ανάγκη για μια νίκη δυνατή! Ότι κι να γίνει όμως χρειάζεται πίστη και εμπιστοσύνη στον Μαρτίνς και τους παίκτες του. Τους πιστεύει ακράδαντα ο Μαρινάκης και δικαιώνεται! Και θα δικαιωθεί σύντομα και με κούπες!

Υ.Γ. Ευτυχώς το βράδυ αγωνιστικά στο Καραϊσκάκη ήταν μεγάλο για τον Ολυμπιακό. Αντάξιο της κλάσης του, της φιλοσοφίας του, του μεγαλείου του, παρά την ήττα από την τεράστια Μπάγερν. Όσα συνέβησαν στο Ρέντη νωρίτερα είναι ντροπή για όλους όσους ζούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε αυτά άλλωστε δεν υπάρχουν χρώματα. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη, ήρθε γρήγορα και άμεσα, χωρίς μα και μου. Δεν είναι δυνατόν να έχουν σχέση με την οικογένεια του Ολυμπιακού αυτοί οι άνθρωποι ότι και να νομίζουν ότι είναι, ότι και αν δηλώνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα