Έπεσε με το.. κεφάλι ψηλά ο Ολυμπιακός

08:01 23/10/2019 - Πηγή: Bam
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τρόμαξαν μπροστά την Μπάγερν, προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί στο 23’, της έβαλαν δύσκολα, αλλά ελέω Λεβαντόφσκι (34’, 62’), δέχθηκαν ανατροπή και στο τέλος ηττήθηκαν με 3-2 στο Φάληρο.Ο Τολισό έκανε το 3-1 στο 75’ και ο Γκιγέρμε με τυχερό τρόπο μείωσε στο 79’.
Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" />Με το απόλυτο συνεχίζουν οι Βαυαροί, στον έναν πόντο η ομάδα του Μαρτίνς, που συνεχίζει να κυνηγάει τον Ερυθρό Αστέρα στον ρεαλιστικό στόχο της 3ης θέσης.



Μπάγερν 9 (13-4)
Ολυμπιακός 1 (5-8)



Με τον Ζίλε να έχει τεθεί νοκ-άουτ, το δίδυμο Ερναντέζ-Παβάρ, βρέθηκε στο κέντρο της άμυνας. Ο Νόιερ δεν… κουνιέται, ως γνωστόν, από το τέρμα, ο Αλάμπα βρέθηκε αριστερά και ο Κίμιχ μετακόμισε δεξιά από το κέντρο. Όπου αγωνίστηκαν ο Χάβι Μαρτίνεθ και ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Κουτίνιο ήταν ο… playmaker των Βαυαρών, ο Μίλερ ο ένας εξτρέμ (δεξιά) και ο Γκνάμπρι (αριστερά) ο άλλος, με τον φορμαρισμένο, Λεβαντόφσκι, φυσικά, στην κορυφή.



Ολυμπιακός επιδίωξε να μπει δυνατά, όπως κάνει άλλωστε, ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια στο γήπεδό του, έχοντας, ωστόσο, στο μυαλό του ότι με τέτοιους αντιπάλους, πρέπει να είσαι και ρεαλιστής. Αυτή η ορμή στο ξεκίνημα, έπειτα και από την ώθηση που πήρε από το «καυτό» γήπεδο, έδωσε την πρώτη επίσκεψη με αξιώσεις με το «καλημέρα», έπειτα από το πείσμα του Μασούρα, που κέρδισε φάουλ από τα αριστερά, δίχως, πάντως, να φέρει κάτι παραπάνω η στημένη φάση. Οι Γερμανοί δεν μάσησαν ιδιαίτερα σε αυτήν την πίεση, απορρόφησαν τους όποιους «κραδασμούς» και θέλησαν σταδιακά να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px; background-color: #ffffff;" />Το κατάφεραν και «ζεστάθηκαν» με τον Κουτίνιο να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής στο 6’ και από εκείνο το σημείο, άρχισε να ρολάρει κάπως μεσοεπιθετικά η ομάδα του Κόβατς. Με την πάροδο του χρόνου πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχε την κατοχή της μπάλας, με την προσπάθεια του Βραζιλιάνου (συνέκλινε από τα αριστερά, όπως συνηθίζει) στο 13’ να ξεχωρίζει, δίχως, πάντως, να ανησυχήσει τον Σα. Γενικότερα, πιο πολύ η άμυνά του πιέστηκε σε αυτό το διάστημα. Μέχρι να γίνει το 1-0 στην άλλη εστία. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κάποια φάση και στην πρώτη, πραγματικά, καλή στιγμή ευτύχησε -ελέω Ελ Αραμπί- να προηγηθεί. Αντεπίθεση με Ποντένσε, Μασούρα και Τσιμίκα, ο οποίος σέρβιρε για το κεφάλι του 32χρονου, που νίκησε τον Νόιερ, παρά την προσπάθεια του Γερμανού.
Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος, το οποίο ξεκίνησε με τον Τολισό αντί του Χάβι Μαρτίνεθ για τους φιλοξενούμενους, ήταν πολύ καλό. Με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, λιγότερη διστακτικότητα και με υπεροχή έναντι του αντιπάλου. Η άνοδος του Ποντένσε και οι περισσότερες πρωτοβουλίες που πήρε, βοήθησαν σε αυτό. Μάνι-μάνι σε ένα δίλεπτο είχαν και δύο καλές στιγμές οι «ερυθρόλευκοι». Ο Μασούρας (46’) δεν βρήκε εστία με το κεφάλι μετά από ωραία σέντρα του Πορτογάλου, όπως και ο Μεριά από κοντά με τζούφια προβολή στο γέμισμα του πρώην παίκτη του Πανιωνίου. Κάτι καλύτερο, από ένα σουτ ψηλά, θα μπορούσε να κάνει ο Μπουχαλάκης από το ημικύκλιο, έχοντας χρόνο και χώρο.


Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Ερναντέζ, Παβάρ, Κίμιχ, Μαρτίνεθ (46' Τολισό), Τιάγκο Αλκάνταρα, Κουτίνιο,(59’ Μπόατενγκ), Γκνάμπρι, Μίλερ (86’ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι

Διαιτητής: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδός)
VAR: Γιόχεμ Καμπχάουζ, AVAR: Μπας Νίχαους.
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Έπεσε, Ολυμπιακός,epese, olybiakos