«Καμπανάκι», χαλάει ο καιρός! – Από πότε έρχονται βροχές (vid)

Ο καλός καιρός που είχαμε το Σάββατο (14/10) και θα έχουμε την Κυριακή (15/10), δεν θα συνεχιστεί και τη νέα εβδομάδα, καθώς από το Δευτέρα (16/10) θα έχουμε βροχές, οι οποίες την Τρίτη (17/10) θα ενταθούν.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο καιρού της ΣΚΑΪ, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και την Κυριακή, όμως από τη Δευτέρα θα έχουμε πιθανότητα βροχών στα ανατολικά και

βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια και από το βράδυ στην Κρήτη.

Αναλυτικότερα για την Κυριακή (15/10), στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα κεντρικά και νότια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει τους 27 με 29 και κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα (16/10) αναμένουμε σχεδόν αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις όμως και πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια και από το βράδυ στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Τέλος η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα