Τζόκοβιτς για Ναδάλ: «Διαφωνώ με τα σχόλια του»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε τη διαφωνία του, για όσα δήλωσε ο Ράφαελ Ναδάλ σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, αναφορικά με τον αριθμό τίτλων που έχει κατακτήσει ο Σέρβος.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε τις δηλώσεις του Ράφαελ Ναδάλ, σύμφωνα με τις οποίες ο Σέρβος θα ήταν απογοητευμένος αν δεν κέρδιζε περισσότερους τίτλους και ιδιαίτερα στα Grand Slam από τους συνομηλίκους του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόκοβιτς:

«Έχω δει τα σχόλιά του. Ο καθένας έχει το δικαίωμα

της γνώμης του για το πώς ερμηνεύει κάποιον άλλο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Ο Ράφα είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως μεγάλο πρωταθλητή, τον μεγαλύτερο αντίπαλό μου και τον παίκτη που συνέβαλε στη διαμόρφωση του παιχνιδιού μου.

Δεν έχω καμία πρόθεση να μιλήσω αρνητικά για εκείνον ή τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο σεβασμός μου προς αυτούς αντικαθιστά ορισμένες αρνητικές απόψεις που μπορεί να έχω. Και πάλι αυτή είναι η άποψη του Ράφα και φυσικά δεν συμφωνώ. Έχω την άποψή μου, αλλά δεν θα τη μοιραστώ καθώς δεν θέλω να εμβαθύνουμε σε αυτό. Δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο».

The post Τζόκοβιτς για Ναδάλ: «Διαφωνώ με τα σχόλια του» appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα