Ολυμπιακός: Όλα τα μάτια στον Μπιανκόνε

Ολυμπιακός: Όλα τα μάτια των ερυθρόλευκων στον 23χρονο Ζουλιάν Μπιανκόνε.

Ο Ζουλιάν Μπιανκόνε αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι

ήταν μία κίνηση που έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση από το τεχνικό τιμ των ερυθρολεύκων, καθώς ο 23χρονος Γάλλος μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Όμως το γεγονός πως ο Μπιανκόνε προέρχεται από μεγάλη περίοδο απραξίας λόγω τραυματισμού, ανάγκασε τους ερυθρόλευκους να του δώσουν παιχίνδια με τον Ολυμπιακό Β’ ώστε να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό του.

Ο Μπιανκόνε το Σάββατο ήταν για άλλη μια φορά βασικός στη Κ23 του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να έχουν στραμμένο το βλέμμα πάνω του, ώστε να δουν το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Με τραυματία τον Φρέιρε (σ.σ. γίνεται προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό), με τον Ρέτσο να παίζει βασικός με την Ιρλανδία εκτός έδρας (σ.σ. έχοντας πολύ καλή απόδοση, προερχόμενος από τραυματισμό) και να αναμένεται να παίξει επίσης βασικός στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Ολλανδία, ο Μπιανκόνε δείχνει απαραίτητος στο ροτέισον του Ολυμπιακού.

Παρόσο και Ντόη είναι οι άλλες δύο επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας, όμως ο Ντόη είχε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Όλα Σολμπάκεν φέρνει Μπρούνο Ενρίκε στον Ολυμπιακό;

Ολυμπιακός: Τι είπαν Ελ Αραμπί και Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα