Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας βάζει τέλος στις σχέσεις Αλεξάνδρας – Ελπίδας – Ο Φάνης «πιάνει» τη Νότα

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Έρωτας Φυγάς αποτέλεσε την έκπληξη της περσινής σεζόν καθώς η σειρά του Open σάρωσε την τηλεθέαση.

Στον νέο κύκλο θα δούμε τον Ιάσονα να βάζει τέλος στις σχέσεις Αλεξάνδρας – Ελπίδας ενώ ο Φάνης «πιάνει» τη Νότα και προκαλεί μπαράζ εξελίξεων.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Ιάσονας βάζει τέλος στις σχέσεις Αλεξάνδρας – Ελπίδας – Ο Φάνης «πιάνει» τη Νότα

Στη συνέχεια της σειράς, ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος σώζει την κατάσταση υπογράφοντας μια δήλωση δίνοντας κυριολεκτικά την τύχη της Ευγενίας στα χέρια του Δεμερτζή.

Από την άλλη οι κομματάρχες απειλούν με παλιά μυστικά που θα βγουν στη φόρα εάν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα της.

Η Μαργέτα καταλαβαίνει πως ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να το σκάσουν με τα παιδιά κι αποφασίζει να τους βοηθήσει!

Η Ουρανία εξομολογείται στον Ιάσονα ένα πολύ τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της. Επίσης, οι κομματάρχες σχεδιάζουν, αν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα, για εκφοβισμό να σκοτώσουν την Άννα, αφού είναι η βασική βοηθός της.

Ο Φάνης αντιλαμβάνεται την προσπάθεια της Νότας να διαπιστώσει αν όντως είναι ο ανιψιός του Στέφανου. Τέλος, ο Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας του στην Ελπίδα και προσπαθεί προς το παρόν ν’ απομακρύνει την Αλεξάνδρα απ’ το Κιάρι.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Έρωτας Φυγάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή με την Μαργέτα-Ποιος επιδιώκει το τέλος της;

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πιάνει στα πράσα Μάρκο – Αλεξάνδρα;

Έρωτας φυγάς: Τέλος η Ευγενία – Η Ελπίδα μαθαίνει τα πάντα για τον πυροβολισμό και τα λέει στον Ιάσονα

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας έτοιμος να βάλει τέλος στην Ευγενία – Τον προλαβαίνει ο Μάρκος

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα