Διαιτησία – αποκλειστικό: Απορούσε (και χαμογελούσε) στα αποδυτήρια ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! (vid)

Διαιτησία: Το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ έχει τελειώσει. Ο Λουτσέσκου έχει κάνει ένα ακόμα σόου και ο Τιάγκο Μαρτίνς αναρωτιέται τι έχει κάνει λάθος!

Ο ΠΑΟΚ πήρε έναν βαθμό στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στην τελευταία φάση του αγώνα, εξέλιξη που προφανώς έπαιξε το ρόλο της, στην αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου – ο Ρουμάνος ήταν ήδη χαλασμένος με τα όσα έγιναν στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

– που… χάλασε τον κόσμο με χειρονομίες αλά Μουρίνιο (αλλά και προς την εξέδρα, τις οποίες δεν έδειξε η Cosmote tv λόγω διαφημίσεων) και δηλώσεις για διαφθορά!

Η διαιτησία του Τιάγκο Μαρτίνς, πλην κάποιων καρτών και κάποιων φάουλ (10 κατά του Παναθηναϊκού, 13 κατά του ΠΑΟΚ) στο κέντρο, δεν είχε σημαντικά λάθη και δεν επηρέασε το αποτέλεσμα!

Ο Πορτογάλος που μετά το τέλος του αγώνα είδε τον Λουτσέσκου να του κάνει… επίθεση, μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών απορούσε με το ξέσπασμα του προπονητή του ΠΑΟΚ!

Μιλώντας με τους συνεργάτες του, αλλά και τον συμπατριώτη του VARιστα, ρώτησε εύλογα: «Τι έχει γίνει ρε παιδιά. Γιατί φωνάζουν; Έγινε κάτι που δεν το κατάλαβα; Κάναμε κάποιο λάθος και δεν το πήραμε χαμπάρι;».

Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική από όλα τα μέλη της διαιτητικής ομάδας, ενώ υπήρξαν και κάποια χαμόγελα!

Κρίμα που είναι 43 χρονών και ως διαιτητής δεν προλαβαίνει να εντρυφήσει στην ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαιτησία –, Απορούσε, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ,diaitisia –, aporouse, panathinaikos – paok