China Open: Στα ημιτελικά ο Μεντβέντεφ (vid)

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση του China Open πήρε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που έκαμψε την αντίσταση του Ούγκο Αμπέρ με 6-4, 3-6, 6-1, έπειτα από 2 ώρες και 6 λεπτά αγώνα, πετυχαίνοντας την 3η διαδοχική του νίκη στην ATP 500 διοργάνωση του Πεκίνο.

Ο 27χρονος Ρώσος επιβλήθηκε έχοντας σημειώσει 7 άσους, αλλά και 13 winners στο παιχνίδι, την ίδια ώρα που ο Αμπέρ τέλειωσε το ματς δίχως άσο, και με μόλις 10 winners. Ο No2 του ταμπλό υπέπεσε σε 9 αβίαστα, αλλά και σε ισάριθμα διπλά λάθη, ενώ ο Γάλλος αντίπαλός

του είχε 5 και 9 αντίστοιχα.

Το ματς κρίθηκε στο decider, με τον Μεντβέντεφ να αυξάνει κατά πολύ την πίεση στον No36 του κόσμου, του οποίου “παραβίασε” στο service 6 φορές, ενώ κατάφερε να σώσει μόλις το ένα από τα 5 BP που δέχθηκε ο ίδιος. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι στα πρώτα 2 set, με την εμπειρία του Ρώσου να μιλάει στο τέλος για να προκριθεί στην 4άδα.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νίκολας Τζάρι-Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που αναμετρώνται αυτή την ώρα στο Diamond Court.

Sealed with an ace @DaniilMedwed books his spot in the #ChinaOpen semi-finals with a 6-4 3-6 6-1 win over Ugo Humbert @ChinaOpen pic.twitter.com/VTZONgFPMm

ATP Tour (@atptour) October 2, 2023

(+5h) SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post China Open: Στα ημιτελικά ο Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
China Open, Μεντβέντεφ,China Open, mentventef