Αετός Ορφανού – Απόλλων Λάρισας 0-1: Με γκολ του Μπαστακού (vid)

Ο Απόλλων Λάρισας ήταν το φαβορί, ο Αετός Ορφανού του έβαλε δύσκολα, ωστόσο οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που εν τέλει πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Αριάν Μπελά επικράτησε με το 1-0, χάρη σε γκολ του Μιχάλη Μπαστακού στο 31′.

Η αναμέτρηση, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (2/10) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να έχουν λίγες καλές στιγμές για να πετύχουν

κάποιο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 75′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Νιγηριανού Ναζίμ.



Αετός Ορφανού (Παύλος Προβατίδης): Κυφωνίδης, Κωνσταντινίδης, Θεοδοσιάδης, Κάμπατζης, Παυλίδης (58′ Φουστέρης), Καραγιαννίδης (53′ Ουζούνογλου), Ελέζι, Αποστολίδης, Δουμάνης (53′ Γιάνα), Σαββατιανός, Πανάγου.

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Κούλπας (29′ Μπιμάι), Σουλιώτης, Σκούπρα, Τασιούλης (59′ Νούσιος), Νύκταρης, Καμπέρης, Χατζής, Ναζίμ, Γκουστάβο, Μπαστακός (83′ Σιφναίος).

Το πρόγραμμα της ημέρας

Ιάλυσος – Κασσιόπη 1-0
Αιολικός – ΠΑΣ Κόρινθος 2-0
Αετός Ορφανού – Απόλλων Λάρισας 0-1
Ασπρόπυργος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αετός Ορφανού – Απόλλων Λάρισας 0-1: Με γκολ του Μπαστακού (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα