Κωστένογλου: «Το γυρίσατε… 2 φορές»

Ο Νίκος Κωστένογλου μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση τους.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις. Επί της ουσίας μέσα από την ομιλία του Νίκου Κωστένογλου στα αποδυτήρια και στους ποδοσφαιριστές του «έκλεισε» το κεφάλαιο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Και άνοιξε αυτό του κρίσιμου αγώνα το Σάββατο με τη Λάρισα στον Κάμπο. Ο Ελληνας προπονητής της Ενωσης έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές του για το γεγονός ότι πάλεψαν, αντέδρασαν και παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν αντίστοιχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Αλμπάνης… not ως φορ, Λιβάια… yes ως εκτελεστής

Η ομιλία Κωστένογλου

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε και την αντίδραση που βγάλατε στο παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου εύκολο να γυρίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Και εσείς το κάνατε δυο φορές. Η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θέλαμε τη νίκη. Δεν είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε, δεν βοήθησε και το σύστημα (σ.σ. 3-5-2)», είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια χθες στα Σπάτα.

Και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα: « Φυσικά δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Εχουμε δρόμο μπροστά μας και πρώτα έχουμε το παιχνίδι στην Λάρισα. Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτόν τον αγώνα,  να δουλέψουμε σωστά και συγκεντρωμένα όλη την εβδομάδα. Ξέρετε πως είναι μια δύσκολη έδρα και θα αναγκαστούμε να παίξουμε σ’ έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι πολύ καλά για να κερδίσουμε».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κωστένογλου: «Το γυρίσατε… 2 φορές» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα