ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια αντιπροσωπεία οπαδών

Η ΑΕΚ μοιάζει με καζάνι που βράζει… Από τη στιγμή που έληξε το ματς με την Ξάνθη, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Οι αποχωρήσεις ακολουθούν η μία την άλλη.

Πρώτος φυσικά ο Μιγκέλ Καρντόσο. Μαζί του φαίνεται πως παίρνει και τον άνθρωπο που εισηγήθηκε την πρόσληψή του, τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι αποχωρήσεις, όμως, δεν σταματούν εκεί. Ακολουθεί πιθανότατα και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Το είπε και το έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όταν οι εξοργισμένοι

οπαδοί του ζήτησαν τα ρέστα για την εικόνα της ΑΕΚ, ο διοικητικός ηγέτης της είπε ότι «έχουν φύγει όλοι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος δεν σταμάτησε εκεί. Κάποιοι είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς ζητώντας εξηγήσεις από συγκεκριμένους παίκτες. Ωστόσο, τελικά αντιπροσωπεία οπαδών πήγε και στα αποδυτήρια.

Εκεί έγινε νέος διάλογος μεταξύ παικτών και οπαδών. Οι πρώτοι εξέφρασαν την οργή τους για το πώς έχει ξεκινήσει η σεζόν. Βέβαια, είναι ακόμα αρχή και υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν κάποια πράγματα.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια αντιπροσωπεία οπαδών appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα