Μελισσανίδης σε οπαδούς: «Έχουν φύγει όλοι»

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά και από την ήττα κόντρα στην Ξάνθη. Έξαλλος ο κόσμος, έξαλλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με όσα είδε.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν έκρυψε την πολύ μεγάλη δυσφορία του με την κατάσταση στην οποία παρουσιάζεται η ομάδα του. Και αντιλαμβάνεται κανείς πως έρχονται εξελίξεις.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ίσως δεν είναι ο μόνος. Σας ενημερώσαμε πως ασφαλής δεν πρέπει να αισθάνεται

ούτε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι και ένα όνομα.

Μετά τη λήξη του αγώνα περισσότεροι από 100 οπαδοί πήγαν στα VIP για να μιλήσουν με τους διοικούντες. Ο Μελισσανίδης τα άκουσε από τους οπαδούς, οι οποίοι φώναζαν πως «αυτό δεν είναι ΑΕΚ». Ζήτησαν να διώξει άμεσα τον Μιγκέλ Καρντόσο και ο Μελισσανίδης έφυγε ανέκφραστος.

Πρωτού αποχωρήσει, όμως, είπε μία ατάκα. «Έχουν φύγει όλοι», ήταν αυτή… Λιτή, αλλά σαφής για όσα θα ακολουθήσουν στην ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως μία αντιπροσωπεία οπαδών μίλησε και με τον Βασίλη Δημητριάδη. Λαϊκά δικαστήρια έχουν στηθεί έξω από το ΟΑΚΑ και το βράδυ θα είναι μεγάλο.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Μελισσανίδης σε οπαδούς: «Έχουν φύγει όλοι» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα