ΑΕΚ – Ξάνθη: Την «έπεσαν» στους παίκτες! (vids)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της Super League με 2-1 και ο κόσμος ξέσπασε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Περίπου 15 οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και σε έντονο ύφος ζήτησαν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές για την εικόνα της Ένωσης, η οποία για ακόμα μία φορά ήταν τραγική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ-Ξάνθη 1-2: Εφιάλτης και… θρίαμβος

Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, ήταν πεσμένοι στο έδαφος, με τον Μάνταλο να έχει βάλει τα κλάματα.

Έντονες αποδοκιμασίες και προς το πρόσωπο του Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος γιουχαρίστηκε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια.

ΑΕΚ-Ξάνθη 1-2

ΑΕΚ (Μ. Καρντόσο, 4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες (83’ Αλμπάνης), Κρίστισιτς (74’ Γαλανόπουλος), Βέρντε (58’ Λιβάγια), Ζεράλδες, Μάνταλος, Ολιβέιρα

Ξάνθη (Κ. Ραμίρεθ, 4-2-3-1): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς (41’ Λισγάρας), Σόσα, Ντουρίσκοβιτς (61’ Αμορίμ), Κοβάσεβιτς, Στουργκέον, Μπαριέντος (81’ Ντε Λούκας), Τέρκι, Ρενέλα

Διαβάστε το LIVE του αγώνα

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

ΑΕΚ: Ο Μιγκέλ Καρντόσο μετράει ώρες στον πάγκο της.

Το μεγαλεπήβολο project με τον Πορτογάλο τεχνικό δεν περπάτησε και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η αποχώρησή του.

Βέβαια, θα περάσει κάποιο χρονικό διάστημα μια και θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στην αποζημίωση αλλά είναι δεδομένο πως ο Καρντόσο δε θα καθίσει στον πάγκο σε άλλο παιχνίδι.

The post ΑΕΚ – Ξάνθη: Την «έπεσαν» στους παίκτες! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα