Μακέντα: Αγωνία εν όψει ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό

Μακέντα: Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, το πρόβλημα με τον Ιταλό του έλειπε εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Λαμία

στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό είναι το γεγονός ότι ο Φεντερίκο Μακέντα αγωνίστηκε με πρόβλημα στη μέση.

Πριν από το ματς, συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο Ιταλός φορ αισθάνθηκε πόνο στο συγκεκριμένο σημείο και εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Η επιθυμία του να αγωνιστεί ήταν μεγάλη και, εν τέλει, έμελλε να σημειώσει το μοναδικό γκολ του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση (με πέναλτι στο 35’). Στη συνέχεια, πάντως, ακούμπησε μπάλα ελάχιστες φορές και γενικώς δεν έδειχνε να πατά καλά.

Βέβαια, το αρνητικό πρόσημο στην απόδοσή του δεν φάνηκε ιδιαίτερα, επειδή οι περισσότεροι «πράσινοι» ήταν… εξαφανισμένοι στο 2ο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτηθεί όσο θα ήθελε.

Ο Μακέντα θέλει να παίξει

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 28χρονος φορ εθεάθη με πρόβλημα στο περπάτημα.

Παράλληλα, κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για να σκύψει, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις του «τριφυλλιού».

Ο Μακέντα θέλει πάση θυσία να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Προηγήθηκε το 90λεπτο, από τη στιγμή που δεν βγήκε αλλαγή, και το γεγονός ότι χθες εξακολουθούσε να πονά.

Σίγουρα θα πρέπει να πορευθεί συντηρητικά στις αρχές της εβδομάδας και στη συνέχεια, αν όλα κυλήσουν ομαλά, να μπει ενεργά στην προετοιμασία.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Ο Ιταλός φορ επιθυμεί διακαώς να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ.

Η αλήθεια είναι ότι μεσολαβεί σεβαστό διάστημα μέχρι τον αγώνα, επομένως υπάρχει χρόνος για να ξεπεράσει ο «Κίκο» το πρόβλημα.

Πάντως, το συγκεκριμένο σημείο είναι ύπουλο, όπερ σημαίνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Εξάλλου πρόκειται για τον μοναδικό γκολτζή της ομάδας…

The post Μακέντα: Αγωνία εν όψει ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα