Φερέιρα: Ο Λημνιός μου έδωσε απαντήσεις!

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Δημήτρη Λημνιό.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε:

«Ηταν πολύ καλό που σήμερα η ομάδα ακολούθησε ακριβώς το πλάνο μας και η ομάδα πήρε μία νίκη σημαντική. Η προπόνηση αφορά όλους τους παίκτες και όχι μονο αυτούς που αναμένεται να ξεκινήσουν και συνήθως ξέρουν ποιοι θα παίξουν απο την αρχή μόνο την ημέρα του ματς».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα και την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ:

«Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά έτσι ώστε οι φίλαθλοι μας να αισθάνονται περήφανοι για την υγεία που βγάζει που η ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι η ψυχή της ομάδας είναι οι φίλαθλοι μας. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στην αρχή μίας μεγάλης διαδρομής. Το αμυντικό κομμάτι είναι σε καλό επίπεδο ενώ η δυναμική της δημιουργίας χρειάζονται περισσότερο χρόνο ούτως ή άλλως σε μία ομάδα. Πρέπει οι παίκτες μας να ξέρουν σε καθε στιγμή τι πρέπει να κάνουν και έτσι να μεγαλώσει η παραγωγικότητας μας. Και για να δώσω ένα παράδειγμα. Ο Λημνιός σήμερα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρόλο που δεν ξεκίνησε στα προηγούμενα ματς και έκανε εξαιρετικό ματς και ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε όσα είπα. Αυτό μου αρέσει. Να δίνουν τις απαντήσεις τους οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να λένε με αυτόν τον τρόπο, μίστερ είμαι και εγώ εδώ μπορείς να στηριχθείς πάνω μου. Είμαι επίσης ικανοποιημένος και για τον Μίσιτς. Η αλήθεια είναι ότι είχα μία ιδιωτική συζήτηση μαζί του. Του έδωσε μία νέα πρόκληση. Διότι παίζει ως 6-8 τόσο καιρό στον ΠΑΟΚ αλλά μπορεί να παίξει και μεταξύ των γραμμών. Είναι τιμή να παίζεις για τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει κάθε παίκτης να υπερβαίνει τον εαυτό του. Αυτό ζητάω και εγώ απο τον δικό μου εαυτό.

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα και τους παίκτες του στη μεσαία γραμμή: Αν δεν χάνουμε την μπάλα δεν θα πρέπει να τρέχουμε και να βρισκόμαστε σε θέση άμυνας. Πρέπει στην πρώτη και δεύτερη φάση  ανάπτυξης θα πρέπει να μην κάνουμε αβίαστα λάθη να παίζουμε κοντά στις γραμμές ώστε να μπορούμε να επιταχύνουμε. Αυτός ο ρόλος παιχνιδιού χρειάζονται τρεξίματα χωρίς μπάλα αλλά αν είμαστε καλά προετοιμασμένοι τα τρεξίματα μας θα γίνουν πολύ πιο ποιοτικά και λιγότερα. Αν όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να σκέφτονται την ίδια στιγμή το ίδιο πράγμα τότε θα είμαστε κοντά στην τελειότητα.

The post Φερέιρα: Ο Λημνιός μου έδωσε απαντήσεις! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα