Υψηλός ο μισθός της Scarlett Johansson για την ταινία "Black Widow"

Είναι πολλά τα λεφτά...

H Scarlett Johansson, η οποία ενσαρκώνει την Black Widow στο Marvel Cinematic Universe, λέγεται ότι θα κερδίσει $15 εκ. από την επερχόμενη standalone ταινία της.

Σύμφωνα με το THR, ο μισθός της Johansson "ήταν ισάξιος με αυτόν των Chris Evans

και Chris Hemsworth, οι οποίοι ενσαρκώνουν τους Captain America και Thor, αντιστοίχως, για τους ρόλους τους στο 'Avengers: Infinity War'".

Οι Evans και Hemsworth εξασφάλισαν $15 εκ. ο καθένας για την εμφάνισή τους στα "Captain America: Civil War", "Thor: Ragnarok" και το επερχόμενο "Avengers 4".

Ο πρώτος μισθός της Johansson για την standalone ταινία της είναι υψηλότερος από αυτόν των συμπρωταγωνιστών της στο MCU. Για παράδειγμα, ο Robert Downey Jr. εισέπραξε μόλις "$500.000 για την πρώτη ταινία 'Iron Man'".

Η Johansson πρωτοεμφανίστηκε ως Black Widow το 2010 στο "Iron Man 2" και πληρώθηκε με ένα "μικρό επταψήφιο ποσό για την ταινία 'Avengers' το 2012", μια ταινία στην οποία ο Downey Jr. πήρε $50 εκ.

Ο Chadwick Boseman, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Black Panther στην πρώτη του standalone ταινία, είχε ως μισθό το ποσό των $2 εκ..

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν το ποσό να είναι σίγουρο, ένας αντιπρόσωπος της Marvel έκανε την εξής δήλωση: "Τα Marvel Studios διαφωνούν με την ακρίβεια αυτών των ποσών, και με βάση την πολιτική μας, δεν δημοσιεύουμε ποτέ τους μισθούς ή τους όρους συνεργασίας μας".

Οι μισθοί αυξάνονται με την επιτυχία των ταινιών. Να υπενθυμίσουμε ότι το "Avengers: Infinity War" ήταν η 4η ταινία που ξεπέρασε τα $2 εκ. σε έσοδα στο παγκόσμιο box office, οπότε αν η επιτυχία της Marvel συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία, την ίδια πορεία θα έχουν και οι μισθοί των πρωταγωνιστών της.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι το "Black Widow" θα γράψει η Jac Schaeffer, και θα σκηνοθετήσει η Cate Shortland. Η ταινία λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα πριν τα γεγονότα του "Avengers". Η Johansson έχει δηλώσει πως ο προγραμματισμός είναι το σημείο κλειδί για την ταινία και γι'αυτό δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της ακόμα.

Αναμένουμε περισσότερους γυναικείους χαρακτήρες στο MCU, γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο.

IGN Greece Τρεις είναι πλέον οι υποψήφιοι σκηνοθέτες για την ταινία "Black Widow" Με πάνω από 65 σκηνοθέτες έχει καθίσει η Marvel για την ταινία της Black Widow

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα