O πρώην σκηνοθέτης του "Suicide Squad" μιλά για τον νυν

Μεταξύ σκηνοθετών, αλληλεγγύη.

Ο David Ayer, σκηνοθέτης του "Suicide Squad" (2016), απάντησε στην ανακοίνωση που θέλει τον James Gunn να γράφει και να σκηνοθετεί το sequel.

Ο Ayer είπε την γνώμη του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, λέγοντας ότι ο Gunn είναι "ο κατάλληλος για την δουλειά".

I think it’s an incredibly brave and

smart move by the studio. James is the right man for the job! https://t.co/KaVD3dQosR

David Ayer (@DavidAyerMovies) October 9, 2018 Τα νέα σχετικά με την πρόσληψη του Gunn από την Warner Bros. ήρθαν πριν λίγες μέρες, με τον πρώην συνεργάτη του σκηνοθέτη, τον ηθοποιό Dave Bautista να τον υποστηρίζει σε μεγάλο βαθμό. Ο Bautista παραμένει ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του Gunn, αφού από την αρχή είχε εκφράσει την δυσαρέσκιά του με την αντιμετώπιση που δέχτηκε ο Gunn από την Disney.

Σάλος προκλήθηκε τον Ιούλιο, όταν η Disney απέλυσε τον Gunn από το "Guardians of the Galaxy Vol. 3", λόγω κάποιων δημοσιευμάτων του σκηνοθέτη στο Twitter το 2008. Παρά την υποστήριξη συναδέρφων του και του κοινού, οι Disney και Marvel δεν τον έφεραν πίσω.

Μέχρι στιγμής, η παραγωγή του "Guardians of the Galaxy Vol.3" έχει μπει στον πάγο με τον Bautista να είναι αβέβαιος για το μέλλον της τρίτης ταινίας.

Αναμένουμε τη νέα ταινία του Gunn, με τίτλο "BrightBurn", της οποίας η Sony άλλαξε την ημερομηνία πρεμιέρας. Επίσης, διαβάστε τη γνώμη μας για τις ταινίες "Suicide Squad" και "Guardians of the Galaxy Vol.2".

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN Greece Αλλαξοπίστησε ο James Gunn και θα αναλάβει το "Suicide Squad 2" Μάθαμε ποια θα είναι η τελευταία εμφάνιση του Ben Affleck ως Batman Το "Suicide Squad 2" ίσως μας συστήσει τον Black Adam του The Rock

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα