Μαλεζάνι: «Τα social media με έδιωξαν από το ποδόσφαιρο»

Το παράπονό του εξέφρασε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, δηλώνοντας ότι τα social media τον έχουν γελοιοποιήσει και τον έχουν θέσει ουσιαστικά εκτός ποδοσφαίρου.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων, είχε γίνει...μύθος στο διαδίκτυο λόγω του γνωστού ξεσπάσματός του στον πάγκο του «τριφυλλιού» σε συνέντευξη Τύπου και μιλώντας στην Corriere Dello Sport τόνισε ότι οι αναφορές
στο πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έχουν κόψει τον δρόμο προς την προπονητική.

«Μου λείπει το ποδόσφαιρο, ήταν η ζωή μου και τώρα νιώθω ένα κενό, φαίνεται όμως ότι στο ποδόσφαιρο δεν λείπω εγώ. Προσωπικά νομίζω ότι πάντα δούλευα σωστά, με πρωτοποριακές ιδέες, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί κατέληξα να γίνω διάσημος από όλες τις ανοησίες στα social media. Ήλπιζα και άξιζα να τελειώσω καλύτερα την καριέρα μου. Ίσως έκανα λάθος επιλογές. Με έκριναν για τις εικόνες και όχι για το έργο που έκανα στο γήπεδο. Το πάθος μου, οι εκφράσεις μου αναπαράχθηκαν από τα social με τρόπο που με γελοιοποίησε και ο κόσμος ξέχασε την δουλειά μου στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησα να καταλάβω γιατί κανείς δεν με σκέφτεται πλέον και κατάλαβα ότι πλέον δεν υπάρχει σεβασμός στο πρόσωποό μου και αυτό που θέλουν όλοι σήμερα είναι ένας καλός προπονητής για γρήγορα αποτελέσματα, να σύρει μία ομάδα προς το στόχο. Πλέον κανείς δεν διδάσκει ποδόσφαιρο και δυστυχώς τα social media έπαιξαν ρόλο σε αυτό», είπε ο Μαλεζάνι και πρόσθεσε:

«Πολλές φορές έμεινα κολλημένος σε έναν τρόπο παιχνιδιού χωρίς να σκεφτώ τα αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα, αγνοώντας το γεγονός ότι στο σημερινό ποδόσφαιρο υπάρχει βιασύνη για νίκη και όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα...Με πήραν τηλέφωνο για να γίνω σχολιαστής σε εφημερίδες, αλλά αρνήθηκα. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορείς να κρίνεις έναν ποδοσφαιριστή αν δεν ξέρεις πώς δουλεύει. Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που επειδή ο Γκουαρδιόλα είναι της μόδας προσπαθούν να τον χτυπήσουν. Είναι λάθος. Ο καθένας πρέπει να εκφράζεται και να κάνει τους παίκτες του να εκφράζονται όπως θέλει».
Keywords
Τυχαία Θέματα