Here is Greece!

Ήρθε ο αξιότιμος κύριος Λάκοβιτς στην Ελλάδα! Ήρθε λέει για να βοηθήσει... να βοηθήσει ποιόν;; Δεν θέλουμε κύριοι βοήθεια! Μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε να κρατάμε χαμηλά την σημαία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικά του Ελληνικού αθλητισμού!

Δεν διαφωνώ ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι καλύτερο! Αυτό φαίνεται και στους αριθμούς! Δεν διαφωνώ ότι περισσότερο από ποτέ μοιάζει ενδιαφέρουσα η μάχη για τον τίτλο! Δεν διαφωνώ ότι και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος γίνεται προσπάθεια από τους συλλόγους μας αν και ομάδες όπως η Ντινάμο Μπρεστ και η Χιμπέρνιαν πρέπει να τις αποκλείουμε αν
θέλουμε να βελτιώσουμε την βαθμολογία μας.

Από εκεί και πέρα τι έχει αλλάξει! Ααααα ξέχασα, φέραμε ξένους διαιτητές! Καλοί είναι! Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε διεθνείς τους Έλληνες για να παίζουν... στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε όσα ματς έχουν απομείνει ή, όπως είπε ο κύριος Λάκοβιτς που ήρθε να βοηθήσει, να τους στείλουμε σε άλλα πρωταθλήματα στο εξωτερικό για να πάρουν εμπειρίες. Δηλαδή δεν κάνουν για εμάς αλλά μπορούν να πάνε που;;;

Πέρσι ο κύριος Λάκοβιτς είχε έρθει τον Ιούλιο και είχε μιλήσει για αναγκαιότητα εκλογών (...έγιναν), χρήση του VAR στο ποδόσφαιρό μας (...ας γελάσω) και έλευση εμπειρογνωμόνων για να δώσουν λύσεις στα προβλήματά μας (...ας γελάσω περίπου δεκαέξι φορές όσοι και οι μήνες που έχουν περάσει από τότε). Αν ήρθαν οι εμπειρογνώμονες δεν είχαν ούτε την εμπειρία ούτε την γνώση για να αντιληφθούν τι συμβαίνει εδώ και μάλλον αποχώρησαν ησύχως!

Σε μια χώρα όπου ο νόμος του ισχυρού ισχύει και θα ισχύει για πάντα! Σε μια χώρα όπου η άμεση τιμωρία μας παραξενεύει, μας προβληματίζει και μας αναγκάζει να πούμε θυμίζοντας πεντάχρονα περίπου «αφού ο άλλος δεν τιμωρήθηκε γιατί να τιμωρηθώ εγώ;;;;», θα πρότεινα να δώσουμε στον κύριο Λάκοβιτς όλα τα πρακτικά από όλες τις δικές, της τελευταίες πενταετίας ας πούμε, ειδικά τις αγορεύσεις των συνηγόρων και θα είμαι σίγουρος ότι θα στείλει κι άλλους εμπειρογνώμονες και ειδικούς και φυσικούς και χημικούς και επιστήμονες και ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους!! Άκρη δεν θα βγάλει!

Τον Μάρτιο ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, είχε χαρακτηρίσει αστείο τον Πειθαρχικό κώδικα...

Προ ημερών ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης χαρακτήρισε καρικατούρα ελέγχου την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού...

Σήμερα συνεδρίασε η Football League για να ανακοινώσει την εκκίνηση του πρωταθλήματος... κάποια στιγμή... το μοναδικό επαγγελματικό (!!) πρωτάθλημα στην Ευρώπη που δεν έχει αρχίσει... και αρχίζει (μάλλον) γιατί η κυβέρνηση βρηκε χορηγία από κάποια εταιρεία (!!!) και φυσικά βοήθησε και η κρατική τηλεόραση!

Για την ιστορία έχουν ήδη απολυθεί τουλάχιστον τρεις προπονητές της Football League χωρίς να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό απλά το αναφέρω γιατί προσθέτει αυτό το κάτι διαφορετικό στην παράνοια του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μιλάμε για τρομερά πράγματα και ο κύριος Λάκοβιτς μιλάει για βοήθεια!!

Όπως είχε πει και ένας συνάδελφος όταν του είχαν κάνει παρατήρηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 επειδή κάπνιζε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις... «Here is Greece»!
Keywords
Τυχαία Θέματα