Κάλινιτς: «Τρελός με την καλή έννοια ο Γκατούζο»

Ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζενάρο Γκατούζο και τις απαιτήσεις του από τους παίκτες της Μίλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στους λόγους, οι οποίοι τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από το Σαν Σίρο.

Χαρακτηριστικά, ο Κάλινιτς τόνισε για τον Γκατούζο: «Ο Γκατούζο είναι απίστευτος. Μακριά από το ποδόσφαιρο είναι κάποιος που του αρέσει να κάνει μια πλάκα και πάντα έχει γέλιο, αλλά όταν ξεκινάει την προπόνηση ή βρίσκεται στο χορτάρι, δίνει τα πάντα και
θέλει τα πάντα. Σε πιέζει. Είναι τρελός, αλλά με την καλή έννοια. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και νομίζω ότι η Μίλαν θα πάει μακριά με αυτόν».

Στη συνέχεια, ο Κροάτης υπογράμμισε για την αποχώρησή του από τους «ροσονέρι»: «Για μένα ήταν δύσκολα. Δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα. Έκανα ατομικές προπονήσεις στο Σπλιτ, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έφτασα μόλις ξεκίνησε η σεζόν. Έπειτα, είχα αρκετά προβλήματα φυσικής κατάστασης. Η Μίλαν είναι ένας τεράστιος σύλλογος, που θέλει να κερδίζει τρόπαια. Έτσι θέλει άμεσα αποτελέσματα. Ήρθαν 11 νέοι παίκτες στην ομάδα και χρειάστηκε καιρός για να χτιστεί κάτι. Εύχομαι στη Μίλαν τα καλύτερα. Αξίζουν να παλέψουν για το Champions League».
Keywords
Τυχαία Θέματα