Ξεπερνούν τις 22 εκατομμύρια μονάδες οι πωλήσεις του Switch

Αύξηση πωλήσεων συγκριτικά με πέρυσι.

Το Nintendo Switch συνεχίζει την εμπορική επιτυχία του, με την Nintendo να αναφέρει την πώληση σχεδόν 23 εκατομμυρίων μονάδων από την κυκλοφορία της κονσόλας τον περασμένο χρόνο.

Σε μια νέα αναφορά αποδοχών, η Nintendo

αποκάλυψε ότι τους τελευταίους έξι μήνες το Switch έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερες από 5 εκατομμύρια μονάδες, με μια μικρή αύξηση στις πωλήσεις συγκριτικά με πέρυσι αυτή την εποχή.

Τα νέα αυτά δεδομένα δείχνουν ότι το Switch έχει σχεδόν διπλασιάσει τις πωλήσεις του Wii U και έχει ξεπεράσει τις συνολικές πωλήσεις του GameCube.

Σε αυτό το διάστημα, το Mario Tennis Aces κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το Donkey Kong Country: Tropical Freeze περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια.

Επιπλέον, τρία παιχνίδια του Switch έχουν πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Το Legend of Zelda: Breath of the Wild στέκεται σχεδόν στα 10,3 εκατομμύρια, ενώ τα Mario Kart 8 Deluxe και Super Mario Odyssey στα 11 εκατομμύρια και 12 εκατομμύρια αντίστοιχα. Συνολικά έχουν πουληθεί περίπου 42 εκατομμύρια αντίτυπα software για το Switch, το οποίο αναλογεί σε περίπου 2 παιχνίδια ανά μέσω όρο σε κάθε ιδιοκτήτη Switch.

Είναι πολύ πιθανό οι πωλήσεις του Switch να εκτιναχθούν ακόμα περισσότερο αυτή τη γιορτινή σεζόν με την κυκλοφορία των Pokemon: Let's Go, Pikachu! και Pokemon: Let's Go, Eevee!, όπως και του Super Smash Bros. Ultimate. Το Super Smash Bros για το Wii U ήταν το τέταρτο σε πωλήσεις παιχνίδι στην προηγούμενη κονσόλα της Nintendo, μαζεύοντας πάνω από 5 εκατομμύρια πωλήσεις παρόλο που το σύστημα πούλησε σε όλη τη διάρκεια ζωής του μόνο 13,5 εκατομμύρια μονάδες.

Ακολουθώντας την αναφορά αποδοχών, ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa είπε πως για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία η εταιρία πρέπει να αναπτύξει περισσότερα DLC για τους ήδη υπάρχοντες μεγάλους τίτλους της. Mπορεί αυτό να σημαίνει ότι έχουμε ελπίδες για περισσότερο Breath of the Wild και Super Mario Odyssey; Πραγματικά το ελπίζουμε.

IGN GreeceΕιδική έκδοση του Legend of Zelda έρχεται στο Switch OnlineH Nintendo κάνει προσλήψεις για designer επιπέδου στο Legend of ZeldaΤο GDC 2018 καταρρίπτει τα ρεκόρ παρευρισκόμενων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα