To νέο iPad Pro είναι τόσο δυνατό όσο ένα Xbox One S

Σύμφωνα με την Apple πάντα.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου της Apple, η εταιρεία υποστηρίζει ότι το νέο iPad Pro μπορεί να δώσει γραφικά της ίδιας ποιότητας με ένα Xbox One S.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Apple

δήλωσε ότι το νέο iPad Pro έχει την ίδια ποιότητα γραφικών, παρά το γεγονός ότι είναι 94% μικρότερο από ένα Xbox One S, ενώ ταυτόχρονα δεν απαιτεί κάποιο καλώδιο. Στην ίδια συνέντευξη επίσης δηλώθηκε ότι το iPad Pro είναι 92% πιο γρήγορο από οποιοδήποτε φορητό PC που πουλήθηκε μέσα στο μήνα, ενώ η απόδοση των γραφικών ξεπερνά κατά χίλιες φορές την πρώτη γενιά iPad.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε αν όλα αυτά τα στατιστικά είναι όντως αληθινά, αφού το καινούριο iPad Pro θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου σε δύο μεγέθη. Η τιμή για τη συσκευή των 11 ιντσών θα ξεκινάει από 799 δολάρια ενώ αυτή των 12.9 ιντσών από 999. Μια θύρα USB-C θα αντικαταστήσει τη θύρα Lightning των προηγούμενων μοντέλων.

Η Apple επίσης ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει καινούριο MacBook Air όπως επίσης και ένα νέο Mac Mini, το οποίο θα είναι το καλύτερο του είδους του.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN Greece70 νέα emoji έρχονται στο iPhone με το καινούργιο updateH Apple ανακοινώνει νέο Mac MiniΗ αξία της Apple χτύπησε το $1 τρις

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα