70 νέα emoji έρχονται στο iPhone με το καινούργιο update

Η ζούγκλα έχει την τιμητική της.

Η Apple θα φέρει 70 νέα Emoji με το επόμενο update στο iOS. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται ένα ρακούν, ένα παγωμένο πρόσωπο, ένα καγκουρό και πολλά άλλα.

Σε ένα ειδικό Event που έκανε η εταιρεία

σήμερα, μάθαμε μεταξύ άλλων για τα καινούρια iPad Pro, MacBook Air, Mac Mini αλλά και για τη νέα παρτίδα emoji, τα οποία θα κάνουν σύντομα την εμφάνιση τους.

Οι χαρακτήρες που θα είναι διαθέσιμοι σε iPhone, iPad, Apple Watch και Mac δίνουν στους χρήστες νέες δυνατότητες, αφού θα υπάρχουν επιλογές τόσο στο χρώμα των μαλλιών(κόκκινα, γκρι κλπ), όσο και στη μορφή τους(ίσια, μπούκλες, φαλακροί).

Η νέα αυτή συλλογή φρόντισε να εστιάσει και σε emoji σχετικά με την διεθνή κοινότητα. Επομένως αναμένεται να δούμε ένα cake σε σχήμα φεγγαριού, έναν κόκκινο φάκελο δώρων και ένα φυλαχτό, μεταξύ άλλων.

Καινούργια είδη ζώων έρχονται να προστεθούν, οπότε αν περιμένατε να πείτε σε κάποιον/α ότι είναι ο αστακός σας, όπως ο Ρος στη Ρέιτσελ στα Φιλαράκια, αυτή είναι η ευκαιρία. Μεταξύ άλλων ένας παπαγάλος και ένα παγώνι θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Τα emoji αυτά έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση την Παγκόσμια Ημέρα Emoji τον περασμένο Ιούλιο και βασίζονται σε χαρακτήρες του Unicode 11.0.

Μέσα στο 2019, η Apple σκοπεύει να συνεργαστεί με το Unicode Consortium, προκειμένου να προστεθούν περισσότερα emoji, τα οποία θα αφορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Εκτός όμως από τα νέα emoji, μάθαμε ότι το καινούριο iPad Pro δεν θα έχει home button, ενώ θα έρχεται σε δύο μεγέθη, 11 και 12.9 ιντσών.

Την ίδια στιγμή το νέο MacBook Air κάνει την εμφάνιση του, με τη γνωστή πλέον οθόνη Retina και με περισσότερα από 4 εκατομμύρια pixels ανάλυση, ενώ ζυγίζει λίγο παραπάνω από ένα κιλό.

Τελευταίο μας έρχεται το Mac Mini με εξαπύρηνο επεξεργαστή και επιδόσεις που θα χτυπήσουν τα 4.6GHZ..

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceTo νέο iPad Pro είναι τόσο δυνατό όσο ένα Xbox One SH Apple ανακοινώνει νέο Mac MiniΗ αξία της Apple χτύπησε το $1 τρις

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα