Ξεκίνησαν οι επαφές της Μπαρτσελόνα με τον Μαρτίνεθ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας “Sport”, ο Ισπανός τεχνικός του Βελγίου είχε επικοινωνία με τον Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο των “μπλαουγκράνα”.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μαρτίνεθ είναι θετικός στο συγκεκριμένο
ενδεχόμενο, όμως θα πρέπει πρώτα να βρεθεί η “χρυσή τομή” και με τη βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να προχωρήσει τις διαδικασίες για την αποχώρηση του Βαλβέρδε από τον πάγκο της ομάδας. Ο Μαρτίνεθ βρίσκεται στον πάγκο του Βελγίου από το 2016 και το 2018 οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη θέση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Την ίδια ώρα, η εφημερία “El Mundo Deportivo” τονίζει πως σε δύσκολη θέση βρίσκονται επίσης οι Πεπ Σεγούρα και Ερίκ Αμπιντάλ. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το μέλλον και των δυο στο “Καμπ Νου” θα κριθεί τις προσεχείς ημέρες, με τις πιθανότητες να αποχωρήσουν από την Μπαρτσελόνα να είναι αρκετές. Επίσης, η διοίκηση των Καταλανών έχει αποφασίσει να γίνουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ομάδας, με τους Αλκάθερ, Μουνίρ, Μπόατενγκ, Μάλκομ, Μουρίγιο και Κουτίνιο να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το “Καμπ Νου”.
Keywords
Τυχαία Θέματα