Αρχίζει τις επαφές με τον Φερέιρα

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει επαφές με τον Φακούντο Φερέιρα, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” θα καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος φέρεται να
έχει ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, συγκριτικά με τον περασμένο Ιανουάριο, όταν οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί και πάλι για την απόκτησή του.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στην Εσπανιόλ, με την οποία είχε ένα γκολ σε εννέα εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η καταλανική ομάδα δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από την Μπενφίκα, η οποία είναι οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Οι “αετοί” της Λισσαβόνας από την πλευρά τους αναμένεται να παραχωρήσουν και πάλι τον παίκτη, ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αν ο Φερέιρα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών, τότε θα ξεκινήσουν οι επαφές των Πειραιωτών με την ομάδα της Λισσαβόνας, πιθανότατα για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα