Νέες προσπάθειες για τον Σκρτελ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μάρτιν Σκρτελ, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες απόκτησης του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τη Φενέρμπαχτσε για την υπογραφή
νέου συμβολαίου, ενώ παράλληλα εξετάζει τις προτάσεις που έχει από την Πάρμα, τον Ολυμπιακό και κάποιες αγγλικές ομάδες. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του 34χρονου ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός θα στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει προχωρήσει τις επαφές με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσια. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, μετά το περσινό του πέρασμα από τον Άρη και περιμένει την οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο διοικήσεων. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση των Σεμέδο και Εντουάρντο, οι οποίοι αποτελούν προσωπικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.
Keywords
Τυχαία Θέματα