Εντόπισε τον μέσο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ

Ο Μάριο Μπράνκο φέρεται να έχει εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο και περιμένει την έγκριση από τον Ιβάν Σαββίδη, για να προχωρήσει τις επαφές για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του “Δικέφαλου” του Βορρά έχει ξεχωρίσει έναν παίκτη, ο οποίος προτάθηκε τις προηγούμενες ημέρες στους νταμπλούχους Ελλάδος και θεωρεί πως είναι η ιδανική περίπτωση για την ομάδα
του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός από την πλευρά του φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς οι Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο αναμένεται να χάσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πιθανότατα θα επιστρέψει στην Πόρτο, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις των “Δράκων” για την παραχώρησή του, παραμένουν υψηλές. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Βαρέλα, αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία το θέμα του μέσου, όπως επιθυμεί άλλωστε και ο Λουτσέσκου.
Keywords
Τυχαία Θέματα