Στο βραδινό πρόγραμμα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει το ντεμπούτο της σήμερα στο Roland Garros, αγωνιζόμενη κόντρα στην Άννα Τατισβίλι, για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στο Παρίσι…

Για περίπου στις 21:00GR είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, κόντρα στην 27χρονη Αμερικανίδα με ρίζες από την Γεωργία, Άννα Τατισβίλι, στο πλαίσιο του 1ου γύρου στο φετινό Γαλλικό Όπεν.

Η Μαρία, έχοντας να επιδείξει εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό

διάστημα στο χώμα, θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να κερδίσει στο ντεμπούτο της στο Παρίσι, την Τατισβίλι, η οποία έχει να αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση από το 2017!

Ενάμιση χρόνο έχει να δώσει αγώνα η Αμερικανίδα, όμως χρησιμοποιώντας το protected ranking της, επιστρέφει στο κυρίως ταμπλό μεγάλης διοργάνωσης για να δοκιμάσει την τύχη της.

Στο Court 14 των εγκαταστάσεων του Roland Garros θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας στο Παρίσι, στις 12:00GR ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ριχτεί στη μάχη, αντιμετωπίζοντας τον Τζον Μίλμαν στο πρώτο ματς του Philippe Chatrier.

Αμέσως μετά, η Νο1 τενίστρια του κόσμου, Ναόμι Οσάκα, θα παίξει με την Άννα Καρολίνα Σμιέντλοβα (14:30GR). Ενώ το ματς της Γιαπωνέζας θα ακολουθήσει το ντέρμπι της Σιμόνα Χάλεπ με την Άιλα Τομλιάνοβιτς, στις 16:00GR.

Την αγωνιστική δράση στο κεντρικό court Θα κλείσει ο αγώνας του Γκαέλ Μονφίς με τον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ, που θα ξεκινήσει περίπου στις 18:00GR.

Ωραίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί και στο Suzanne Lenglen νωρίς σήμερα, με τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο να αντιμετωπίζει τον πάντα επικίνδυνο και σπεσιαλίστα στο χώμα, Νίκολας Τζάρι. Ο αγώνας θα ανοίξει την αυλαία στις 12:00GR.

Στο Simonne Mathieu θα διεξαχθούν τρία ντέρμπι, το ένα πίσω από το άλλο. Στις 12:00GR θα τεθούν αντιμέτωποι Φονίνι και Σέπι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγώνες της Οσταπένκο με την Αζαρένκα και της Σαμπαλένκα με την Τσιμπούλκοβα.

Άξιοι αναφοράς και οι αγώνες του Βερντάσκο με τον Έβανς στις 16:30GR περίπου, στο Court 7, αλλά και του Ίβο Κάρλοβιτς με τον Φελισιάνο Λόπεζ στις 14:00GR, στο Court 6.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στο βραδινό πρόγραμμα η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα