Βρέθηκε ο Gunslinger και ο Man in Black για τη σειρά "The Dark Tower" του Amazon

Γιούχου!

Δύο προσθήκες αποκτά η τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Stephen King, "The Dark Tower" από το Amazon.

Ο λόγος για τους Sam Strike και Jasper Pääkkönen, οι οποίοι σύμφωνα με το Variety, θα ενσαρκώσουν τους Roland Deschain και Man in Black αντίστοιχα. Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς βρίσκεται

στα σκαριά και θα εξιστορεί την πορεία του Roland, το πώς έγινε gunslinger και την πρώτη του διαμάχη με τον Man in Black. Η σειρά θα δημιουργηθεί από το στούντιο MRC και θα έχει σαν showrunner και σεναριογράφο την Glen Mazzara του "The Walking Dead".

Ο Sam Strike είναι γνωστός μέσα από την σειρά του Syfy, "Nightflyers" και το "Mindhunter".

Ο Sam Strike στο "Mindhunter".

Ο Jasper Pääkkönen είναι γνωστός από τους ρόλους τους στην σειρά του History, "Vikings" ως Halfdan the Black, αλλά και από την πρόσφατη συμμετοχή του στο Οσκαρικό "BlacKkKlansman" του Spike Lee. Αναμένεται να ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη για την ταινία "Da 5 Bloods", πλάι στους Delroy Lindo, Clarke Peters, Isiah Whitlock Jr., Giancarlo Esposito και Norm Lewis.

Ο Jasper Pääkkönen στο "BlacKkKlansman".

Αρχικά η τηλεοπτική σειρά ήταν να έχει άμεση σύνδεση με την ομώνυμη ταινία του 2017, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Idris Elba και Matthew McConaughey, ωστόσο τα σχέδια από τότε φαίνεται να άλλαξαν και πλέον λέγεται ότι θα είναι μια πιο πιστή αντιγραφή του βιβλίου.

Διαβάστε το review μας για την ταινία και πείτε μας στα σχόλια τη γνώμη σας για την επερχόμενη σειρά.

Tο Amazon θα κάνει και σειρά για το "Conan the Barbarian", στα γυρίσματα έχουμε επίσης το "Good Omen" του Neil Gaiman με τους David Tennant και Michael Sheen, ετοιμάζεται το "The Boys", η τηλεοπτική μεταφορά του "Lord of the Rings" και το "Wheel of Time".

IGN GreeceΟ James Corden θα παρουσιάσει τα Βραβεία TonyΜακροχρόνιος ο προγραμματισμός της Sony για ταινίες και σειρές της MarvelH Apple ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει την τηλεοπτική συνδρομητική της υπηρεσία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα