Κουστούμια των σειρών της Marvel σε δημοπρασία

Λεφτάκια να 'χουμε...

Το κατάστημα συλλεκτικών αντικειμένων από ταινίες και σειρές, Prop Store, σε συνεργασία με την Marvel ανακοίνωσε ότι θα τρέξουν την πρώτη τους live δημοπρασία για κουστούμια και props από τις σειρές των Marvel/Netflix: "Daredevil", "Luke Cage" και "Iron Fist".

Η δημοπρασία θα κρατήσει δύο μέρες τον Αύγουστο στο κατάστημα του Prop Store

στο Λος Άντζελες. Όσοι δεν μπορούν να βρεθούν εκεί θα μπορούν να συμμετάσχουν μέσω τηλεφώνου ή online. Κατά τη διάρκεια αυτής, θα διατεθούν πάνω από 750 κομμάτια.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν. Το "Daredevil" έγινε η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτησε. Το "Punisher" επέστρεψε για δεύτερη φορά πριν λίγο καιρό αλλά επίσης ακυρώθηκε, ενώ το "Jessica Jones" θα επιστρέψει για μια τελευταία, τρίτη σεζόν. Οι ακυρώσεις ήρθαν λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+.

H Disney ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Marvel παίρνει τα ηνία του franchise των X-Men και μαθεύτηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του νέου Wolverine, ενώ σε παύση έχουν μπει οι επερχόμενες ταινίες των Fox/Marvel, λόγω της συγχώνευσης.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗ Disney θα διατηρήσει το "κατάλληλο για ενηλίκους" Marvel περιεχόμενοΑποκαλύφθηκε το πρωτότυπο σχέδιο του Black PantherΟι ήρωες των Marvel/Fox ίσως πάρουν το πράσινο φως για νέες ταινίες σύντομα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα