Apex Legends: Τα όπλα που "κουβαλάνε"

Ετοιμαστείτε!

Το APEX Legends είναι ότι έψαχναν οι λάτρεις του battle royale είδους και δεν το έβρισκαν, μιας και η Respawn Entertainment είχε κρύψει πολύ καλά αυτό το project και το εξαπέλυσε σαν πύραυλο στον ανταγωνισμό. Από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του το παιχνίδι μετρα 100άδες χιλιάδες παίκτες, αλλά έχει τραβήξει και τους μεγαλύτερους influencers του twitch tv που παίζουν με μανία.

Στο sci-fi περιβάλλον του το APEX προσφέρει την ταχύτητα που έλειπε από άλλα παιχνίδια του είδους, αλλά και μια πραγματική

εμπειρία shooter που θα ξυπνήσει εκείνους τους βετεράνους του Quake και Unreal Tournament.

Πάμε να δούμε τι έχει να προσφέρει το οπλοστάσιο του APEX Legends παραθέτοντας τα 6 δυνατότερα όπλα που θα σε κουβαλήσουν στη νίκη!

Κοντινές αποστάσεις:

R-99

Για τους λάτρεις των SMG το R99 είναι σίγουρα το καλύτερο όπλο του παιχνιδιού με τρελή ταχύτητα ρίψεις αλλά και ακρίβεια που σκοτώνει. Σίγουρα ιδανικό για αποστάσεις εξ επαφής που μπορείς να αδειάσεις όλες τις σφαίρες πάνω στο κεφάλι του αντιπάλου, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν αν το όπλο δεν έχει upgrades όπως και καθώς μεγαλώνει η απόσταση μας με τον αντίπαλο.

Wingman

Όταν το desert eagle συναντά τους διαστημικούς καουμπόι ένα θανατηφόρο ρεβόλβερ γεννιέται και έρχεται για να χαρίσει ίσως τα περισσότερα kill σε έμπειρους παίκτες. Με 45 damage στο απλό body hit και πάνω από 90 στο κεφάλι, το Wingman είναι σίγουρα το καλύτερο όπλο στο παιχνίδι με μεγάλη ακρίβεια και ικανό να τραυματίσει θανάσιμα σε όλες τις αποστάσεις. Αν και εξαιτίας της μικρής γεμιστήρας απαιτεί αρκετή ακρίβεια, είναι ένα από τα όπλα που οι βετεράνοι των shooter θα εκτιμήσουν.

Peacekeeper

Για εκείνους που τους αρέσει να χοροπηδάνε μες τη μάχη ή να τρέχουν πάνω στον εχθρό δεν υπάρχει καλύτερο όπλο από τον διατηρητή της ειρήνης! Αυτή η παντοδύναμη καραμπίνα, ειδικά στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, είναι ο δυνατότερος σύμμαχος σας καθώς έχει τρομακτική δύναμη και εξαφανίζει τους αντιπαλους σε κοντινές αποστάσεις δίνοντάς σας το πλεονέκτημα της κίνησης μιας και ότι και να κάνετε αυτό το όπλο δεν θα αστοχήσει. Είναι ουσιαστικά η εναλλακτική του Wingman για διαφορετικού τύπου παίκτες.

Για μεσαίες/μακρινές αποστάσεις

Spitfire

Όσο οι αποστάσεις μεγαλώνουν γίνεται και δυσκολότερο να πετυχαίνει κανείς με σταθερότητα τους εχθρούς. Εδώ έρχεται το βαρύ πυροβολικό του παιχνίδιού με αρκετό damage σε κάθε σφαίρα και μια τεράστια γεμιστήρα ικανή να τελειώσει δύο αντιπάλους χωρίς reload. Αν και το Spitfire έχει αργό rate of fire είναι ένα πολύ σταθερό όπλο που γράφει ζημιά σε όλες τις αποστάσεις και από μακριά είναι τίμιο. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι πως δεν θα σταματήσεις ποτέ να βαράς και οι αντίπαλοι θα το σκεφτούν καλά αν θέλουν να αρχίσουν να τρέχουν προς το μέρος σου.

R-301

Ένα ακόμα αυτόματο όπλο αρκετά σταθερό και εύκολο στη χρήση, ιδανικό για αρχάριους παίκτες το οποίο όμως διψά για μεγαλύτερη γεμιστήρα καθώς το damage δεν είναι αρκετό και το όπλο θα σας "κρεμάσει" τακτικά χωρίς extends.

Triple Take

Ο καλύτερος φίλος του αρχάριου και ένας πανίσχυρος σύμμαχος για έμπειρους παίκτες, το sniper αυτό μας δίνει damage από μακριά που είναι εύκολο να πετύχεις μιας και πετά τρεις σφαίρες σε ευθεία και σίγουρα πολύ ενδιαφέρον όταν το βλέπεις στα χέρια έμπειρων παικτών να δοκιμάζουν το δυνατό μονό χτύπημα ή να το αξιοποιούν και σε κοντινές αποστάσεις.

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει και σας αρέσουν τα shooter ή τα Battle royale παιχνίδια, σίγουρα το APEX έχει να πει πολλά και όντως μια από τις ελάχιστες κυκλοφορίες εταιρειών όπως η EA, που είναι free to play, αυτόματα το εξετάζουμε ως μια μοναδική ευκαιρία!

IGN GreeceSpeedrunner του Titanfall 2 ίσως αποτελεί έμπνευση για τον νέο ήρωα του Apex LegendsΗ κοινότητα του Apex Legends κινητοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπόΤο Apex Legends ίσως να κάνει tease τον Octane με ένα καινούργιο αντικείμενο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα