Πέφτουν στη μάχη τα βαριά χαρτιά

Την πρεμιέρα του στο Miami Open θα κάνει απόψε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς. Στη μάχη του Masters τουρνουά των ΗΠΑ, πέφτουν και οι φορμαρισμένοι Τιμ και Νισικόρι, καθώς και ο υπερασπιστής του τίτλου Τζον Ίσνερ…

Ημέρα αστέρων η σημερινή στο Μαϊάμι. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό την αποτυχημένη πορεία του στο Indian Wells πριν λίγες ημέρες, και να ξεκινήσει

με το δεξί την προσπάθειά του στο Miami Open.

Ο Σέρβος, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον επικίνδυνο, πλην τρελό, Μπερνάρντ Τόμικ στο πρώτο του παιχνίδι στην διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, στις 02:00GR ο Νόλε θα μπει στο Hard Rock Stadium για πρώτη φορά και σίγουρα δεν θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με ήττα, που θα τον αναγκάσει να στραφεί πολύ νωρίτερα από όσο θα περίμενε, στην χωμάτινη σεζόν.

Στις 00:00GR, ερχόμενος από τον ονειρεμένο θρίαμβό του στο Indian Wells, ο Ντομινίκ Τιμ θα αγωνιστεί κόντρα στον εξαιρετικό Χιούμπερτ Χούρκατς, με φόντο την είσοδο στον 3ο γύρο του θεσμού.

Την προσπάθεια για υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στο Μαϊάμι θα ξεκινήσει σήμερα ο Τζον Ίσνερ. Ο Αμερικανός θα αγωνιστεί στις 20:00GR κόντρα στον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο.

Ντεμπούτο στο τουρνουά θα κάνουν και οι Νικ Κύργιος, Κέι Νισικόρι και Μίλος Ράονιτς, ενώ το ντέρμπι του Μπαουτίστα Άγκουτ με τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς στις 21:30GR ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Όπως, και το πολύ ενδιαφέρον matchup του Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ με τον Μάρτον Φούτσοβιτς, στις 20:00GR.

Στο γυναικείο ταμπλό τώρα, η Νο1 τενίστρια του κόσμου, Ναόμι Οσάκα, θα παίξει για πρώτη φορά στα… γαλανά court του Hard Rock Stadium, αντιμετωπίζοντας την Γιανίνα Βικμάγιερ στις 18:00GR.

Η υπερασπίστρια του τίτλου, Σλόαν Στίβενς, κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση επίσης σήμερα παίζοντας κόντρα στην Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία, σε ένα ματς που είναι προγραμματισμένο για τις 23:00GR.

Από το πρόγραμμα της ημέρας δεν θα μπορούσε να λείπει και η θρυλική Σερίνα Γουίλιαμς, που τίθεται αντιμέτωπη με την Ρεμπέκα Πίτερσον στις 21:30GR. Λίγο νωρίτερα (20:00GR), η αδερφή της, Βίνους, δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο.

Στις 23:00GR θα ριχτεί στο court και η Σιμόνα Χάλεπ, που θα παίξει απέναντι στην Αμερικανίδα Τέιλορ Τάουνσεντ.

Ακόμη, τα courts του Miami Open με τις παρουσίες τους αναμένεται να ομορφύνουν σήμερα και οι Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Καρολίν Βοζνιάκι, Αντζελίκ Κέρμπερ, Μπελίντα Μπέντσιτς, Καρολίνα Πλίσκοβα, Ελίνα Σβιτόλινα, όπως και η Μπιάνκα Αντρεέσκου.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πέφτουν στη μάχη τα βαριά χαρτιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα