Από αεροδρόμιο στο γήπεδο ο ΟΦΗ

Κατευθείαν στο γήπεδο για προπόνηση πήγαν οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά την προσγείωσή τους στο Ηρακλείο και την επιστροφή τους από την Ξάνθη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ήθελε να χαθεί χρόνος αφού οι Κρητικοί υποδέχονται την ΑΕΚ το Σάββατο (29/9, 8.30μμ) για το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα στην Ξάνθη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (28/9) το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

*Στην Εθνική ομάδα U-21 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης κλήθηκε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία στις 16 Οκτωβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα