Βόλτα της Σαμπντόρια με 5αρα (video)

Περίπατο έκανε η Σαμπντόρια απένανντι στη Φροζινόνε περνώντας με το άνετο 0-5. Δεύτερη σερί νίκη για τη ομάδα της Γένοβας που κέρδισε τη Νάπολι πριν τη διακοπή.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μετά από την ασίστ του Μπαρέτο σε μια φάση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Ντεφρέλ.

Η Φροζινόνε αντέδρασε και πάλεψε το ματς για να βρει την ισοφάριση και έφτασε κοντά με το δοκάρι του Μπριγκέντι αλλά μέχρι εκεί...

Στο δεύτερο ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο με τη Σαμπντόρια να βάζει δύο γρήγορα
γκολ στις αρχές της επανάληψης. Ο Καπράρι στο 46ο λεπτό σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα και ο Γάλλος Ντεφρέλ έγραψε το 0-3 σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Το 0-4 σημείωσε ο Πολωνός Κοβνάτσκι με πέναλτι που κέρδισε από τον Χάλφερσον. Ο νεαρός είχε περάσει αλλαγή στη θέση του ''κουρασμένου'' Κουαλιαρέλα και το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Ντεφρέλ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ φτάνοντας τα 4 στο πρωτάθλημα ύστερα από τα δύο που έβαλε στη Νάπολι.

Σαμπντόρια παίζει εξ αναβολής αγώνα με τη Φιορεντίνα μέσα στην εβδομάδα.

-Η Φροζινόνε με μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερις αγώνες, ψάχνει ακόμα το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα και αν και είναι πολύ νωρίς είναι φαβορί για υποβιβασμό
Keywords
Τυχαία Θέματα